31/07/2021

Daniel Cristian Stan: ”Consilierii PNL trăiesc într-o iluzie în care sunt propriii lor eroi…de desene animate”

cristian-stan

Sedința extraordinară a Consiliului Local Târgoviște convocată de primarul Daniel Cristian Stan în data de 19 septembrie 2016 ora 8.00 nu s-a putut desfășura din lipsă de cvorum. Din cei 21 de consilieri aleși, au fost prezenți în sală doar 9, motiv pentru care după aproape o jumătate de oră de așteptare ședința s-a amănat pentru data de 21 septembrie la ora 16.00.

Consilierii liberali s-au scuzat în aceeași zi și au trimis un comunicat de presă în care au menționat faptul că nu au avut destul timp la dispoziție pentru a dezbate subiectele de pe ordinea de zi și ca ele trebuiau discutate în comisiile de specialitate.

Rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli, aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului ” Modernizarea și reabilitarea drumului de centură al Municipiului Târgoviște” au fost proiectele supuse aprobării în ședința extraordinară de luni dimineață care s-a încheiat cu o amânare.

Astăzi, primarul orașului, Daniel Cristian Stan a oferit o declarație de presă prin care îi trimite pe consilierii PNL ”să pună osul la treabă” și le-a amintit că ”rostul lor nu este doar acela de a se prezenta la casierie pentru a-și ridica indemnizațiile pentru ședința ordinară lunară, ci de a servi interesele comunității ori de câte ori sunt solicitați.”

Redăm integral comunicatul de presă:

”Îi rog pe cei din PNL să nu se mai facă de râs!

În lipsă de subiecte și de simț al ridicolui, consilierii PNL Târgoviște au ales să-și motiveze absența „in corpore” de la ședința extraordinară convocată ieri dimineață printr-un comunicat jenant.

Nu aveam, oricum, foarte mari pretenții de acuratețe juridică din partea lor, dar le transmit că ședințele extraordinare sunt reglementate expres și nu eludează cu nimic legea. Faptul că cei din PNL nu au habar de legislație nu înseamnă că ea nu există!

Îi invit, respectuos, să se abțină de la un circ banal și să pună osul la treabă. Rostul lor nu este doar acela de a se prezenta la casierie pentru a-și ridica indemnizațiile pentru ședința ordinară lunară, ci de a servi interesele comunității ori de câte ori sunt solicitați.

Din păcate, consilierii PNL aleg ei înșiși să joace roluri decorative prin astfel de atitudini. Ce e trist pentru ei e că n-au înțeles nimic din votul de pe 5 iunie și trăiesc în continuare într-o iluzie în care sunt propriii lor eroi. De desene animate, aș adăuga eu.”

Daniel Cristian STAN

Primarul Municipiului Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share