16/05/2021

Daniel Cristian Stan: ”reușim să ne atingem pas cu pas obiectivele de infrastructură pe bugetul propriu”

 parcari-targoviste-oficial-media

Prin modernizarea urbană din municipiul Târgoviște se dorește creşterea accesibilităţii, îmbunătăţirea transportului public şi asigurarea condiţiilor bune de trafic, in scopul dezvoltării urbane integrate.

La sfârșitul lunii august în Microaraionul IV din Târgoviște pe strada Udriște Năsturel, începeau  lucrări de reabilitare a infrastructurii urbane. Astăzi, la peste două luni de la deschiderea șantierului, primarul orașului, Daniel Cristian Stan, ne-a informat într-o conferință de presă că lucrările s-au încheiat cu succes iar zona a fost total schimbată. De la garaje insalubre și la o regiune urban inestetică dar și deficitară ca folosire a spațiului, zona este acum transformată iar cetățenii se pot bucura de locuri de parcare, de curățenie și spațiu verde.

”Datorită faptului că vremea ne ajută, reușim să ne atingem pas cu pas obiectivele de infrastructură pe bugetul propriu din cartierele municipiului Târgoviște. Această investiție vizează peste 4000 mp de străzi, trotuare și două parcări. Am lucrat și la locul de joacă și după cum vedeți zona este de nerecunoscut în acest moment, față de situația dinaintea lucrărilor; s-au  demolat garajele, s-a lărgit strada. S-au creat per total 100 de locuri de parcare. Am avut intervenții la iluminatul public, pe care l-am modernizat și sperăm că aceste lucrări să continue și timpul să ne mai permită să le facem în continuare. Sunt lucrări și la spațiul verde. S-a gazonat o suprafață de peste 400 mp, s-au plantat arbori și arbuști ornamentali, peste 100 de bucăți numai în această zonă.” (Daniel Cristian Stan)

primaria-targoviste

parcari-targoviste1

Distribuie acest articol Oficial Media
Share