21/10/2021

Danil Zepisi: „Este un disconfort major pe zonele cu lucrari”

cpc

*SURSE DE VENIT LA BUGETUL LOCAL MUNICIPAL

Comisar sef-Danil Zepisi: „O actiune de colectare a acestor amenzi ar aduce un plus financiar la bugetul local”, a declarat inspectorul sef al I.P.J. Dambovita, la Centrul pentru Prevenirea Criminalitatii, in conferinta de presa din 03 martie 2015, mentionand ca incasarile din amenzi este de doar 14% din totalul amenzilor aplicate.

*INTERN

Pentru posturile de politie comunale, Danil Zepisi a facut referire si la o strategie interna prin care incearca solutiile cele mai avantajoase atat administrativ cat si operativ. Bugetul de peste 100.000 lei alocat transportului politistilor care vin din alte regiuni decat cele in care activeaza este destul de mare si ar putea fi redus.

„Am cautat pe cat posibil sa desfasuram personal chiar din localitatile respective sau aproapiate pentru a nu mai inregistra aceste cheltuieli de transport dar si datorita faptului ca politistul care isi cunoaste comunitatea poate identifica mai usor mediile care ridica probleme si poate conlucra si primi sprijinul populatiei.”

*Personalul IPJ si lucrarile la carosabil in Targoviste

„Este un disconfort major pe zonele cu lucrari”, ne-a declarat inspectorul sef Danil Zepisi, „iar acesta se regaseste si in programul serviciilor noastre, deoarece nu mai putem desfasura activitatile de la nivel national ale Politiei Romane, intrucat suntem nevoiti sa distribuim o parte din personal in aceste puncte de trafic ingreunat. Dar speram ca in cel mai scurt timp orasul sa arate asa cum ne dorim cu totii.”

conf ipj

Distribuie acest articol Oficial Media
Share