29/07/2021

Dans sportiv laTimişoara – ediţia nr. 2

Școala de dans Mirtys Dance organizează în perioada 18 aprilie –17 iunie  2016 cursuri gratuite de dans sportiv pentru copii cu vârsta între 4 și 12 ani.

Organizatorii sunt Mirtys Staici și Decius Mirea, campioni balcanici ș­i vicecampioni ai României ­și Austriei, sunt licențiați ca ș­i antrenori ș­i arbitri. Printre proiectele inedite în care au fost

Implicați se numără ș­i Balul Vienez de la Timiș­oara (Ediția 1 ș­i 2), ai cărui coregrafi au fost. Ideea de a derula aceste cursuri gratuite le-a venit în mod natural celor doi frați – Mirtys și Decius. Pe de o parte, î­și doresc să ofere tinerilor o particică din talentul ș­i sufletul lor ș­i pe de altă parte, să îi ajute pe copii să îș­i descopere pasiunea pentru dans. Totul pentru a-ș­i realiza un vis mai presus de sine: de a promova dansul sportiv în Timiș­oara ș­i de a oferi ­șansa tuturor copiilor să facă paș­i de dans sportiv indiferent dacă au posibilități financiare sau nu. ”Dansul în general oferă un sentiment de încredere în sine ș­i ajută la dezvoltarea sănătoasă a oricărui individ. Prin dans, copiii învață să fie disciplinați, să se desfășoare într-un mediu structurat, să relaționeze cu alți copii” – au declarat Mirtys ­și Decius.

Succesul avut anul trecut la prima ediție, când s-au înscris aproximativ 120 de copii, i-a determinat pe organizatori să reia aceste cursuri gratuite.

Înscrierile la cursuri încep astăzi și se derulează până în data de 17 aprilie 2016, la numărul de telefon 0721277562 sau pe adresa de email: mirtysdance@yahoo.com. Notă: înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 

Acest proiect este realizat de Mirtys Dance, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, Muzeul Banatului, Direcția pentru Sport și Tineret Timiș. Parteneri media: Radio ZU, HDV Studio, Flavius Neamciuc. Sponsor principal: Mewi. Sponsori: PL-audio, Lakeside, World Class.

 

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share