DĂRUIEȘTE NATURII DIN ENERGIA TA! Tinerii au alergat 60 de minute

Un eveniment special a avut loc în Târgoviște cu ocazia Orei Pământului. ”DĂRUIEȘTE NATURII DIN ENERGIA TA!” a fost egida sub care un grup de tineri au alergat timp de 60 minute.

DĂRUIEȘTE NATURII DIN ENERGIA TA

Sâmbăta, 30 martie, 2019, ora 19:00, în Parcul Chindia (zona lacului) s-a alergat timp de o oră. Evenimentul a fost promovat pe paginile de socializare și a fost inițiat și coordonat de Irena Dumitru, liderul tineretului Pro România.

DĂRUIEȘTE NATURII DIN ENERGIA TA!

„Ora Pământului este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. În acest scop, Organizația de Tineret – PRO România Dâmbovița a desfășurat acțiunea „DĂRUIEȘTE NATURII DIN ENERGIA TA!”

Irena Dumitru – Coordonator Organizatia de Tineret Pro România Dâmbovița

Un stil de viată sănătos, un pas pentru protejarea naturii!

Echipa de tineret, alături de târgoviștenii care au aflat de eveniment din mediul on-line și ni s-au alăturat, au alergat timp de 60 minunte încărcând astfel acumulatoarele lanternelor pe care le-au avut în posesie în timpul acestui eveniment, cu scopul de a utiliza o alternativă de iluminat care să nu afecteze mediul.

Le mulțumim tuturor participanților care au înțeles importanța acestei cauze și vă așteptăm la acțiunile noastre viitoare.”, a declarat Dumitru Irena – Coordonatorul Organizației de Tineret PRO România Dâmbovița.

 

 

 

Activități de prevenire la unitățile de învățâmânt preșcolar din Târgoviște- ”Împreună putem schimba lumea”

Joi și vineri, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat două concursuri  în cadrul proiectului “Împreună putem schimba lumea”, la  unități de More…

Victor Ponta, președintele Pro România a fost prezent astăzi la Târgoviște

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share