17/09/2021

De la 1 ianuarie 2017 scad tarifele la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște

”Vești bune pentru toți iubitorii înotului și ai sportului în general!
Începand cu data de 01.01.2017, tarifele pentru serviciile oferite de Complexul Turistic de Natație scad semnificativ și se ofera și o serie de gratuități”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan într-o conferință de presă.

Prin urmare, au intervenit următorele schimbări în planul tarifar al Complexului Turistic de Natație din Târgoviște:

  • Copiii cu varsta mai mica de 7 ani vor avea acces gratuit atât în zona ștrandurilor exterioare cât și în bazinul acoperit.
  • Taxa de parcare de 10 lei va fi eliminată, iar tariful de acces al adultilor la strandurile exterioare scade cu 10 lei, respectiv pana la 20 lei/zi, de luni pana vineri, respectiv 25 lei/zi, in week-end.
  • Pentru ștrandurile exterioare, copiii în vârstă de 7-18 ani, elevii, studentii și pensionarii vor plati numai 10 lei/zi (de luni pana vineri), respectiv 12,5 lei/zi, în week-end.
  • Si tarifele aferente bazinului acoperit înregistrează o scădere de 5 lei, respectiv până la 20 lei/zi, de luni până vineri, respectiv 25 lei/zi, în week-end.
  • Pentru bazinul acoperit, copiii în varsta de 7-18 ani, elevii, studentii și pensionarii vor plati numai 10 lei/zi (de luni pana vineri), respectiv 12,5 lei/zi, în week-end.


Valoarea unui abonament lunar pentru accesul nelimitat la bazinul acoperit este de 160 lei/luna si respectiv 80 lei/ luna, pentru copii în varsta de 7-18 ani, elevi, studenți și pensionari.
Totodată, tariful aferent utilizarii terenului de minifotbal scade de la 100 lei/ora la 50 lei/oră, respectiv de la 120 lei/ora la 80 lei/oră, pe timp de noapte, o scadere semnificativă înregistrează și tarifele aferente utilizarii terenului de baschet, ajungând la 15 lei/ora, respectiv 25 lei/ora, pe timp de noapte.

 
Distribuie acest articol Oficial Media
Share