22/06/2021

DELICTE SILVICE in județul Dâmbovița

În ziua de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute sustrag material lemnos dintr-o pădure din Răscăeți.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat principalul bănuit în persoana unui tânăr de 26 de ani, care a tăiat 3 arbori, specia salcâm, fără ca aceștia să fie marcați.

Pe numele celui în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Legii 46/2008 privind Codul Silvic, iar lemnele au fost confiscate.

Un alt bărbat de 58 de ani este cercetat de polițiștii din Pucioasa după ce a tăiat și sustras material lemnos, esență nuc, de pe o proprietate privată din localitate.

Depistat în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice, deşi nu poseda permis de conducere

Ieri, 29 ianuarie, poliţiştii găeșteni au depistat un tânăr de 25 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Tetcoiu, deşi nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share