03/12/2020

Din octombrie, îl vom revedea pe FUEGO la televiziunea națională

Din 7 octombrie a.c. Paul Surugiu sau mai pe înțelesul tuturor FUEGO,  va avea propria sa emisiune, la televiziunea națională. Anunțul îl face însuși artistul pe pagina sa de socializare.

” Din 7 octombrie, de la ora 15.00, voi intra în casele voastre, pe TVR 2, dar și pe TVR MOLDOVA, TVR HD și TVR INTERNAȚIONAL, cu super emisiunea “DRAG DE ROMANIA MEA!”
Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu și despre România, despre valorile sale, despre muzica și oamenii care au definit-o și au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe! Sunt entuziasmat și vă mărturisesc că pregătesc surprize unice. Mă veți putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând și premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentați și vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spațiul care ne-a definit. Asta pentru că într-adevăr, mi-e “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” și de tot ce are și a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum și vor reuși să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreț și ambițios! Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceștia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Și cu asta,  vin în fața voastră, arătându-vă România mea și toate motivele pentru care mi-e drag de ea! ” a anunțat FUEGO.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share