23/10/2021

Din suflet pentru timisoreni

Din suflet de ArtistÎmpreună cu partenerii mei, Asociația Fusion of Arts, Asociația Pro Philharmonia și Filarmonica Banatul din Timișoara, vă invit cu drag să sărbătorim în 21 mai – Ziua Internațională a Diversității Culturale. Cu alte cuvinte, un moment important pentru viața culturală a societății noastre.

Vom începe la ora 16,00 în Foaierul de la etajul 1 al Filarmonicii, cu lansarea cărţii mele intitulată „Viața este ce lași în urmă”.
Spectacolul caritabil „Din suflet de artist”, pe care vrem să îl oferim tuturor, începând cu ora 17:00, pe scena sălii “Capitol’’ a “Filarmonicii Banatul’’ din Timișoara, este o mixtură artistică (muzică, dans, teatru, film si poezie).

FOA – Fusion of Arts este o asociație de oameni inimoși, profesori dedicați artei și instruirii vocaționale. Majoritatea sunt dascăli la Școala de Arte din Lugoj, unde învață peste 200 de cursanți.
Din păcate, în școală nu s-a investit nimic de mai bine de 40 de ani și nu există niciun fel de susținere din partea autorităților în acest sens.
Școala nu are nici dotările necesare : mai exact instrumente, calculatoare, imprimantă și alte materiale care ar fi necesare desfășurării cursurilor.
Un grup de oameni deosebiți au înființat asociația FOA pentru a revigora școala și a le fi alături cursanților acesteia. Susținerea educației și a culturii. Acesta este dezideratul întru care Fusion of Arts s-a născut și funcționează cu entuziasm.

„Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci” spunea Steve Jobs.

Unul dintre obiectivele spectacolului la care sunteți invitați în data de 21 mai este strângerea de fonduri pentru a putea susține acțiunile asociației, prin licitarea unor creații ale micilor artiști. Mai mult, visul acestor oameni este acela de a le da copiilor fără posibilități materiale șansa de a fi parte a Artei, atâta vreme cât talentul le este incontestabil.

Concret, fondurile adunate vor fi folosite în următoarele scopuri:
– Transport la concursuri internaționale si naționale
– Participări la festivaluri si târguri tematice
– Achiziționare materialelor necesare pentru realizarea unor creații artistice
– Organizarea unor expoziții
– Premierea unor elevi talentați
– Achiziționarea unui pian digital -pentru organizarea unor concerte stradale

Vă așteptăm cu mare drag să ne fiți alături!

Europarlamentar Maria Grapini
Asociația Fusion of Arts
Asociația Pro Philharmonia

Distribuie acest articol Oficial Media
Share