Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

DRAGOMIRESTI: Trei bărbaţi, reţinuţi în urma conflictului din luna noiembrie 2014

5541984-mediafax-foto-liviu-adascalitei-1Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au probat activitatea infracţională a şapte bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de „tâlhărie calificată”, „distrugere”, „împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”.

Din cercetări a reieşit că în cursul serii de 5 noiembrie 2014, un tânăr, de 24 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii Dragomireşti, a fost oprit în trafic, prin blocarea părţii carosabile cu doi arbori aşezaţi transversal, de către doi bărbaţi. 

Ulterior, cei doi,împreună cu mai multe persoane, l-ar fi agresat pe tânăr, i-ar fi sustras din interiorul maşinii bani şi ar fi distrus elmente de caroserie ale autoturismului.

La data de 23 februarie a.c., poliţiştii au efectuat nouă percheziţii domiciliare la persoanele implicate în acel conflict.

În urma percheziţiilor au fost indisponibilizate două pistoale de tip „Airsoft” şi mai multe obiecte tăietor-ascuţite.

Şapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru audieri.

De asemenea, trei dintre cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin