09/12/2021

Dulcele târg al mierii la Ghiroda

Ne mai despart doar câteva zile până la cea de-a IX-a ediţie a Târgului Apicol  de la Ghiroda , ce va avea loc în zilele de 9 şi 10 martie.

Ca de fiecare dată şi în acest an vor fi prezenţi comercianţi şi producători de utilaje specific, precum centrifugi, prese pentru foițe, topitoare solare de ceară și multe altele. Nu lipsesc nici produsele apicole precum: miere, polen, săpun, propolis etc.

Vor avea loc de asemenea şi conferințe despre tehnici de apicultură și apiterapie, susținute de: Dragoljub Matić, doctor biochimist Mateescu Cristina și alți profesioniști.

Cei mici vor avea parte de noutăţi precum pictură pe stupi, pictură pe față,  și de asemenea va exista un stand unde vor învăța produsele stupului.
Sunteţi așteptaţi cu mic, cu mare, să vă lăsați papilele gustative conduse de deliciul mierii de albine, iar pe profesioniști îi întâmpinăm cu utilaje apicole de ultimă generație. Vor fi prezenţi peste 80 de expozanți, cei mai buni apicultori din România, dar și apicultori din tările vecine precum: Serbia, Ungaria și Croația.
Lângă o linguriţă de miere puteţi degusta şi momentele artistice cu ansamblurile din Giarmata Vii și Ghiroda, dar și copiii de la Palatul Copiilor.
Deschiderea târgului va avea loc în data de 9 martie, la ora 10:00, în curtea Căminului Cultural de la Ghiroda.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share