20/10/2020

Elevii din Priseaca vor beneficia de luni de TRANSPORT GRATUIT catre scoala

O veste buna pentru parintii dar si copiii ce locuiesc in Priseaca si nu aveau posibilitatea sa ajunga la scoala, sau intampinau costuri suplimentare cu transportul. Primaria Targoviste a venit in sprijinul acestora, astfel ca de luni copiii din Priseaca vor avea la dispozitie un microbuz care sa-i preia catre scoala dar si sa-i aduca inapoi dupa orele de curs.

Primarul interimar al orasului, Cristian Stan ne-a oferit astazi intr-o conferinta de presa, informatii legate de achizita microbuzului dar si de modul in care copiii vor putea beneficia de acest ajutor:

Este pentru prima data cand copiii din Priseaca beneficiaza de transport catre unitatile de invatamant din oras, astfel incat speram sa venim in intampinarea oamenilor. In noiembrie si decembire au fost solicitari, au fost cativa parinti care au venit la primarie si le-am promis ca le rezolvam aceasta situatie. Microbuzul a fost achizionat de pe vrema cand guvernul nu era tehnocrat, prin Ministerul Dezvoltarii si corespunde cerintelor europene; avem un sofer care este atestat. Ne mai dorim inca un microbuz pentru Pucioasa, deoarece sunt peste 50 de copii din aceasta localitate si in prezent putem transporta doar 34. Insa daca se va impune, vom mai face o cursa dimineata.

 

 

Microbuzul va face doua curse dimineata, una in jur de 7:15 si a doua in jur de 7:40, iar dupa amiaza de la orele 12:15, 01:15 (de la scoala catre Priseaca) iar vinerea va fi si de la ora 11:15, deoarece se termina cursurile mai devreme. Scolile vizate sunt Scoala numarul 13, Matei Basarab si Scoala nr.6 unde sunt cei mai multi copii.

Primarul interimar, Cristian Stan ne-a asigurat de flexibilitatea programului si a traseului, astfel incat, beneficiarii, de data aceasta elevii din Priseaca sa-si poata desfasura activitatea educationala in cele mai bune conditii.

Primaria Targoviste are in atentie si  cartierul Sagricom, ce are nevoie de un microbuz pentru transportul elevilor, insa zona nu este prinsa in programul Ministerului Dezvoltarii. Edilul orasului a venit cu o solutie, si ne-a spus ca pe viitor se vor putea achizitiona microbuze si din bugetul propriu al primariei.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share