24/10/2020

Eu şi Moaşa mea

Viitoarele mămici din Timișoara au ocazia să afle mai multe despre rolul moașelor în viața femeii, dar și despre importanța prezenței unei moașe în sala de nașteri. Totul în cadrul unui seminar gratuit, susținut de compania Next Step Investments, Importator Lansinoh Romania, la care va participa o echipă de suflet formată din moașe, medici obstetricieni, nutriționiști, dar și mămici care au primit deja ajutorul unei moașe și l-au considerat neprețuit.

Evenimentul va avea loc în Timişoara, marți, 9 iulie 2019, de la ora 17.30, în sala de conferințe Belvedere 2 de la Hotel Streliția și va fi moderat de Alina Gagiu, fondator Next Step Investment. Eu & Moașa mea, by Camelia Irimia, își propune să prezinte viitoarelor mămici rolul extrem de important pe care moașele ar trebui să îl aibă în viața lor. “Scopul evenimentului este de conștientizare și promovare a rolului moașei în viața femeii. Moașa reprezintă un sprijin important în educația femeii cu privire la viața intimă, naștere și îngrijirea copilului. Modelul de îngrijire oferit de moașe reduce incidența apariției problemelor la naștere, evitându-se practicarea operației cezariene”, transmit organizatorii. Evenimentul a fost gândit de moașa Camelia Irimia, cu peste 26 de ani de experiență în domeniu, cea care a scris și conceput și ghidul gratuit destinat viitoarelor mămici, Eu & Moașa mea. Acesta va fi distribuit gratuit viitoarelor mămici din Timișoara.

Teme prezentate la eveniment:

  1. „Pașii corecți pentru o sarcină minunată”
  2. „Cea mai importantă întâlnire din viața mea”
  3. „Rolul moașei în viața femeii”
  4. „Moașa la nașterea fetiței mele”
  5. „Nutriția și epigenetica în sarcină – Aplicații în dezvoltarea fetală”
  6. „Arta moșitului”
  7. „Prezentarea produsului Thermomex”
  8. „Secretele unei nașteri miraculoase”
  9. „Pasiunea unei mame”

„Masajul bebelușului reprezintă o terapie a corpului, mentalului și sufletului. Acesta conferă echilibru, relaxare, tonifiere, atenuarea stresului și o stare generală de bine. Masajul bebelușului se practică de peste 3000 de ani în țările din Asia.” – extras din Eu și Moașa mea, Camelia Irimia.

Broșura „Eu & moașa mea” este un minimanual ce conține informații deosebit de utile despre nașterea naturală, îngrijirea și igiena nou-născutului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share