05/03/2021

Evaluarea națională 2016 în siguranţă

 

politia_romana

Pentru desfăşurarea în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, șeful Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează în teren. Astfel, pe durata examenelor din Evaluarea Națională 2016, la nivelul județului Dâmbovița,  174 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 152 de poliţişti sunt de ordine publică, iar 15 de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Polițiștii vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, pot afecta liniștea și siguranţa publică. În acest sens, cele 167 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor de circulațieşi a ambuteiajelor.

Efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât Evaluarea Națională 2016 să se desfășoare în condiții de normalitate.

Succes tuturor celor care susţin Evaluarea Națională!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share