Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Eveniment la Clinica de Mari Arși de la Timișoara

După atâtea aşteptări în sfârşit la Clinica de Mari Arși de la Timișoara , vor fi deschise în această săptămână primele trei boxe din cele cinci aflate în pregătire, cu toate dotările necesare aparaturii de tratare a bolnavilor, celelalte două boxe urmând să fie date în folosinţă până la sfârşitul acestei luni.

„O parte din aparatură este sosită, iar o parte din aparatură urmează să sosească. Clinica este dotată la ora actuală, astfel că ea poate să fie utilizată. Săptămâna trecută, Direcţia de Sănătate Publică Timiş a luat probele biologice, rezultatele sunt excelente, nu a fost nici cea mai mică problemă din acest punct de vedere. Trei boxe vor fi funcţionale din această săptămână, iar celelalte două, probabil, la finele lunii octombrie”, a precizat  Marius Craina, managerul Spitalului Județean de Urgență din Timișoara.

De asemenea conform declaraţiei managerului Marius Craina, va începe şi  procedura de angajare şi pregătire a personalului medical ce va deservi acest compartiment este.

România nu are în acest moment, până la inaugurarea clinicii din cadrul Spitalului Județean din Timișoara, condiții pentru a trata nici măcar un singur pacient „mare ars”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share