Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Fă-ţi viaţa frumoasă cu un vin bun de Vârşeţ

Timişoreni, şi nu numai, în perioada 15-18 septembrie, mai este numai o săptămână, până când la Vârşeţ, în Serbia au loc „Zilele culesului de struguri”. Una dintre cele mai mari sărbători locale ce vestește terminarea lucrărilor de recoltare a strugurilor din vii, prilej de mare bucurie şi distracţie ce se termină cu “Balul strugurilor”.

Sunteţi aşteptaţi încă de la deschidere, care va avea loc joi, 15 septembrie, la orele 17,00, cu vin cârnaţi şi tamburaşi, totul gratis. Întâlnirea va avea loc la Belvederea de la Biserica Sfintei Cruci de pe dealul Vârşeţului.

Nu vor lipsi concertele , unde îşi aduc concursul Ielena Tomaşevici & Big Band RTV Novi Sad, Ţrvena Iabuca, Sara Iovanovici, Zoran Calezici, Ana Cochici şi Snejana Giurişici. Nu vor lipsi nici programele artistice pentru copii sau balul mascat, şi expoziţia de fructe , struguri şi vinuri.

Cavalerii vinului vă invită şi la concursul “Miss Balul Strugurilor”, iar dacă rămâneţi târziu în noapte ve-ţi avea ocazia să priviţi pe cerul Vârşeţului focurile de artificii. Duminică, inedit pentru participanţii la bal, vor fi paraşutele cu struguri aruncate din avion. Fiecare paraşuta va fi un premiu pentru cei care reuşesc să depisteze locul unde vor cădea, deoarece vor avea câte un bilet de tombolă.

„La noi oricine vine pleacă cu voie bună și dor de a reveni și în alți ani, fiindcă totul este trecător, doar vinul e veşnic”, a spus  Nikola Cuculj, președintele Asociației Ordinului Vinului B.V.R. „Sfântul Teodor.

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share