08/03/2021

Fabrica Arctic de la Ulmi primeşte avizele necesare de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

tutuianu 12 iulie

Prezent astăzi într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu ne-a declarat că este dezamăgit de atitudinea unor oameni mai puţin bine intenţionaţi care împart zvonuri false în legătura cu proiectul de investiţii care vizează dezvoltarea Fabricii Arctic de la Ulmi. Pentru a aduce lămuriri celor care nu cred în realizarea acestui proiect, preşedintele ne-a oferit câteva date concrete cu privire la ultimele documente pe care le-a eliberat pentru avizarea anumitor acţiuni necesare implementării proiectului de investiţii.

La Consiliul Judeţean Dâmboviţa am eliberat mai multe documente pentru acest obiectiv de investiţii în aceste 5-6 luni de zile de când se discută de acest proiect. Există interes atât din partea Arcticului care solicită realizarea formalităţilor legale dar şi din partea administraţiei publice judeţene. Rămâne să vedem în ce măsură administraţia publică locală se va conecta la acest subiect, fiecare partajat pe competenţele prevăzute de lege. În acest sens vă precizez următoarele:

Am eliberat certificatul de urbanism nr.41 din 1.03.2016 pentru construire unitate de producţie maşini de spălat rufe şi maşini de spălat vase, depozit produse finite, laboratare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări autoturisme, cabină poartă, alei carosabile şi pietonale, împrejmuire, branşamente, utilităţi şi organizare de şantier. Este vorba de un teren situat în extravilanul comunei Ulmi în suprafaţă de 705.200 mp. S-a eliberat avizul de oportunitate care poartă numărul 138 din 8.04.2016 precum şi avizul tehnic al arhitectului şef înregistrat sub numărul 175 din 11.07.2016. ( Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa)

 


Pentru mai multe date cu privire la proiectul de investiţii ARCTIC ULMI vă invităm să citiţi şi următoarele articole:

 

Transformarea Romaniei in cel mai mare producator de aparatura electrocasnica din Europa

5000 de locuri de munca ii asteapta pe targovisteni in urmatorii doi ani

Distribuie acest articol Oficial Media
Share