26/09/2020

FC Aninoasa, eşec cu Domneşti, pe teren propriu. Arbitraj contestat

Etapa cu numărul 10 a Ligii a 3-a a fost una de rău augur pentru FC Aninoasa. Echipa noastră s-a recunoscut înfrântă pe nedrept cu Viitorul Domnești (0-1), din cauza unui arbitraj dezastruos oferit de “fluierașul” ilfovean Laurențiu Ciuchiță.

Jucătorii noștri au fost defavorizați în repetate rânduri pe durata întâlnirii de centralul întâlnirii, care nu s-a dovedit niciodată a fi de nivel național. Începând din finalul primei reprize, Ciuchiță și-a intrat în rol de “călău” și a “tocat” neîncetat echipa noastră în urma deciziilor luate. În minutele de prelungire ale primului mitan, “fluierașul” l-a eliminat ușor pe Coman, arătându-i direct cartonașul roșu, pentru un fault făcut asupra lui Novac, la jumătatea terenului.

Deciziile de tot râsul ale arbitrului s-au evidențiat și mai mult în repriza a doua . În minutul 64, Ciuchiță a văzut negru în fața ochilor și acordat ușor penalty pentru Domnești, la capătul unui contact ușor între Codroiu și Novac. În urma fazei controversate, s-a marcat singurul gol al întâlnirii, prin care Viitorul și-a asigurat toate punctele puse în joc. Pentru ca rețeta să fie completă, Ciuchiță s-a mai făcut o dată de tot râsul cu zece minute înainte de finalul meciului, când a anulat pe nedrept golul înscris de Leotescu, cu capul din apropierea careului mic, pe motiv de fault în atac, dar cu nici un adversar lângă el. În condițiile existente, înfrângerea Aninoasei a fost una pe nedrept, iar “fluierașul”Ciuchiță a fost al 12-lea jucător al Viitorului, dar și cel care a făcut Domneștiul învingător, într-un meci în care adversarul nu a reușit nici un șut pe poartă în prima repriză, iar în actul secund a șutat de două ori la buturile lui Priseceanu. Pentru Aninoasa șansa golului în disputa cu ilfovenii au avut-o de cele mai multe ori Leotescu, dar acesta s-a aflat de fiecare dată lipsit de inspirație. Pe lângă Leotescu, aproape de gol s-au mai aflat Neaga, Marina, Călinescu, Rusu și Blas, dar nici unul nu s-a aflat în zi de grație.

FC Aninoasa – Viitorul Domnești 0-1 (0-0)

Marcator: Cârjan (64 – pen).

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Neaga, Blas, Coman – Călinescu, A. Andronache, Rusu, Grigorescu (85 G. Matei) – Leotescu, Codroiu (67 I. Radu). Antrenor: Cristian Bălașa.

Domnești: Vâlceanu – Mărgărit, Tudor, Paraschivoiu (11 Fărâmă), Dobrescu – Dumitrescu, Iordănescu, Piciu, Cârjan – L. Andronache (86 Crăciun), Novac. Antrenor: Virgil Andronache.

Stadion “Comunal”- Aninoasa. Spectatori: 80

Au arbitrat: Laurențiu Ciuchiță (Buftea) – Zoltan Barabas (Cristiru Secuiesc), Eniko Biro (Odorheiu Secuiesc). Observatori FRF: Irina Mârț (București) și Decu Crângașu (Ploiești).

Cartonașe galbene: Rusu (69), Neaga (75), Leotescu (77)/ Cârjan (90+3).

Cartonaaș roșu: Coman (45-2).

Sursă: fcaninoasa.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share