14/06/2021

FC CHINDIA TARGOVISTE are nevoie de sponsori care sa sprijine fotbalul

CONFERINTA CHINDIA OFICIAL MEDIA

Sambata, 27 februarie, echipa de fotbal FC Chindia va avea un meci important cu prima clasata a Ligii a II-a, FCM Baia Mare. Cu aceasta ocazie, Primaria Targoviste a organizat o conferinta de presa, unde au fost prezenți, primarul interimar Cristian Stan, viceprimarii Tudorică Răducanu și Andrei Albu și city-managerul Liviu Stoica, Adrian Dumitru (CJ Dambovita),  Marcel Ghergu, presedintele FC Chinida, antrenorul Nicu Croitoru și jucătorii, Dragoș Pătru și Cristi Cherchez.

Cristian Stan, primarul interimar al orasului a precizat ca este in continuare alaturi de echipa, insa nu crede ca bugetul unei echipe de Liga I poate fi asigurat doar din fonduri publice iar lucrarile de modernizare necesare stadionului nu vor fi prinse in bugetul Primariei Targoviste in 2016, insa spera ca proiectul depus la CNI sa fie o solutie pentru aceste lucrari.

CRISTI STAN CHINDIA OFICIAL MEDIA

„La acest moment FC Chindia se află pe locul patru în clasamentul Ligii a II-a, seria a II-a, la trei puncte distanţă de prima clasată, Baia Mare, iar meciul dintre cele două este foarte important pentru Chindia.
Echipa este foarte iubită şi de aceea şi interesul administraţiei, atât locale cât şi judeţene, de a sprijini activitatea competiţională. Vreau să-i asigur pe cei de la club că vom fi în continuare alături de echipă. Cu promovarea este o problemă mai complexă. Nu cred că bugetul unei echipe de Liga I poate fi asigurat doar din fonduri publice. Trebuie atrași sponsori, trebuie să vină societăți mari care să sprijine fotbalul” ( Daniel Cristian Stan)

Prezent în sală, preşedintele FC Chindia, Marcel Ghergu a ţinut să facă unele precizări: „Sâmbătă începe minireturul cu un joc foarte greu, cu echipa care se află pe primul loc în acest moment. Dorim să asigurăm suporterii că vom face tot ce ne stă în putinţă să câştigăm acest joc. A fost o perioadă grea de pregătire, atât pentru jucători, cât şi pentru antrenori şi tot staff-ul, dar toţi au dat dovadă de înţelegere, au dat dovadă de profesionalism şi sperăm ca sâmbătă să face treabă bună. Sperăm ca rezultatul bun de sâmbătă să ne asigure participare în play-off.”

Noi credem că la momentul actual avem potenţial să ne batem de la egal la egal cu orice echipă, şi aşteptăm cu mare încredere prima etapă de campionat. ( Nicu Croitoru, antrenor FC Chindia)

Desi increzator in fortele de care echipa dispune, antrenorul Nicu Croitoru spune ca meciul cu Baia Mare va fi unul extrem de dificil, deoarce echipa adversa ”s-a intarit foarte bine, a transferat sapte, opt jucatori de mare experienţă, la nivel de liga I, şi formând la momentul actual, ca şi lot, una dintre cele mai puternice echipe din această serie.”

FC Chinida va fi nevoita sa inceapa minireturul cu cateva absente importante: Ispas suspendat, Matei Bogdan accidentat, Dinu Cornel bolnav, Costi Voinea accidentat, dar care, sutine antrenorul, vor fi inlocuite cu bine, asa cum au demonstrat si in alte ocazii si ca vor aduce un rezultat pozitiv in prima etapa de campionat.

“Ne-am pregătit bine toată iarna și ne dorim un debut cu dreptul, cu victorie, în meciurile oficiale din 2016”, au declarat cei doi fotbalişti ai Chindiei, Pătru şi Cherchez, venind cu indemnul catre suporteri sa fie prezenti sambata la meciul FC CHINDIA- FCM BAIA MARE.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share