04/03/2021

Fenomene stranii se petrec în ultima perioadă cu cele mai multe dintre piramidele existente pe glob. În razele de soare se pot observa fascicule de energie care țâșneasc din vârful acestora și să se îndrepte spre albăstrimea cerului. Fenomenul nu pare a fi atât de bizar , pe cât este imposibil de explicat.

Primele fenomene au fost semnalate la piramidele din America de Sud., unde mai multe fotografii arătau extrem de clar cum o energie misterioasă țâșnește din acestea și se îndreaptă spre cer. Atunci s-a vehiculat pentru prima dată ideea cum că piramidele de pe Terra se trezesc și revin la scopul inițial pentru care au fost create. Adică să preia energia din Terra și s-o transmită într-un loc necunoscut.

Fenomenul a fost negat cu vehemență de specialiști, care au declarat că este vorba despre un miraj și nimic mai mult. Anii au trecut și în prezent lucrurile par să fi evoluat considerabil. Alte piramide din diverse zone de glob au fost fotografiate cu aceleași fascicule de lumină.

Interesant este faptul că această energie nu se poate vedea cu ochiul liber, ea devenind vizibilă numai în urma fotografierii sale, sau prin nişte binocluri speciale.

Nici în prezent nu se cunosc mai multe detalii cu privire la acest fenomen, dar se pare că guvernele lumii au devenit interesate de el. De exemplu, Piramida Albă, din China, este monitorizată 24 ore din 24 și nimănui nu îi este permis nici măcar să se apropie de ea. Este limpede că specialiștii chinezi au observat numeroase modificări energetice și din acest motiv se încearcă descoperirea misterului trezirii ei la realitate.

Pe de cealaltă parte, Piramida Lunii, ridicată de azteci, a explodat pur și simplu de energie. Fascicule luminoase ieșeau din ea și din acest motiv se zvonește că și aceasta s-a trezit din procesul său de somnolență.

Ce se întâmplă de fapt cu piramidele? Nu se poate preciza cu exactitate, dar este cert că ele joacă și în prezent un rol important pe Terra și probabil că reacționează la anumiți stimuli din exteriorul atmosferei planetei noastre.

 

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share