Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”- Flashmob la Timisoara

Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”. Luni, 27.03.2017, de Ziua Unirii Basarabiei cu România, Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara a dat start Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei” ediția a XVII-a. Eveniment organizat în Piața Victoriei din Timișoara.

Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”

„Un eveniment în comunitate și pentru comunitate”, așa au numit deschiderea oficială a festivalului, voluntarii OSB Timișoara. Aceștea au îndemnat oamenii să vină alături de ei luni, 27.03.2017, să facă parte din marea poveste a Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”.

Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”. În parteneriat cu Timișoara – Capitala Tineretului din România, OSB Timișoara a organizat în inima Timișoarei un flashmob. Oamenii au dansat alături de ei hora moldovenească, au lansat o sută de lampioane și au proiectat pe clădirea Operei un filmuleț cu imagini din Republica Moldova.

Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”

Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”. Urmează alte evenimente importante: proiecția filmului „Variațiuni pe un nume: Nicolae Simatoc”, în 28 martie, de la ora 18.00 în Aula Magna; în 29 martie de la ora 12.00, evenimentul „Basarabia prin ochii copiilor”; destinat elevilor din clasa a IV-a, a Colegiului Național de Artă „Ion Vidu”.

Tot în acea zi, de la ora 19.30, în club D’arc, se va ține proiecția filmului „Afacerea Est”. Vineri, 31 martie, de la ora 22.00, în club No Name, sunteți invitați la un concert incendiar cu „Zdob și Zdub”!

Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara, vă așteaptă pe toți, cu drag, să participați la evenimentele din cadrul Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”!

Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”

 

Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”. Concert incendiar organizat de cei de la White Wolf România

Un alt eveniment din cadrul festivalului, se va ține astazi, 28 martie, de la ora 18.00, în Aula Magna a Universitatii de Vest din Timișoara. Aici va fi proiectat filmul „Variațiuni pe un nume– Nicolae Simatoc”, regizat de Violeta Gorgos. Filmul este un documentar despre primul român, care a reușit să depășească obstacolele vieții și să ajungă să joace pentru F.C.Barcelona. Intrarea este liberă.

Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei”. Ediția a XVII-a a Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”, va fi încununată cu un concert incendiar organizat de cei de la White Wolf România, în colaborare cu OSB Timișoara. Vineri, 31 martie, de la ora 22.00, în Club No Name, „Zdob și Zdub” vor face un chef de zile mari. Sunt așteptați toți iubitorii de hardcore moldovenesc. Pentru achiziționarea biletelor, accesați www.lupulalb.com.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share