23/10/2021

”Fii și tu un ambasador la turismului românesc!”

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, prin Direcția Generală Turism, dă startul campaniei „Fii ambasadorul turismului românesc!”, o provocare digitală care își propune să susțină industria ospitalității, greu încercată în acest an, încurajând astfel românii să redescopere frumusețea țării noastre și să o promoveze în mediul online. Inițiativa este sprijinită de nume cu notorietate din România, prin mesaje video pozitive, de încurajare a turismului intern.

În acest an, pandemia cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și implicit măsurile adoptate pentru diminuarea răspândirii acestuia au afectat multe planuri de vacanță, cât și modul în care consumăm produsul turistic. Însă, odată cu repornirea graduală a activităților din acest domeniu, #MEEMA dorește să vină în întâmpinarea nevoii de a călători, prin promovarea zonelor și obiectivelor turistice autohtone care ar putea oferi experiențe inedite, în siguranță și aproape de casă.

Susțin turismul românesc! Vara aceasta este despre România. Anul acesta este vorba despre România. Haideți să fim toți ambasadori ai turismului românesc! Fii și tu un ambasador la turismului românesc!”, a fost îndemnul ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu, transmis în deschiderea campaniei.

 

 

Mesajele de susținere a turismului românesc vor fi publicate în format video pe canalele Social Media ale #MEEMA.

În cea de-a doua zi a campaniei, secretarul de stat Emil-Răzvan Pîrjol va adresa, la rândul său, câteva cuvinte celor care  doresc anul acesta să redescopere natura, autenticul și ospitalitatea locală, călătorind prin România. Ulterior, pe parcursul săptămânii, personalități din diverse domenii de activitate vor povesti care sunt locurile lor de suflet și ce destinație din țara noastră au ales pentru următoarea vacanță.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share