Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Flăcări Gemene: Deschiderea inimii voastre în această relație este de fapt drumul vostru înapoi la Sine

Acesta este un mesaj important pentru toate Flăcările Gemene, mesaj care va fi explicat într-un alt mod în acest articol: puteti lucra din chakra Inimii voastre numai atunci când lăsați Inima să acționeze liberă.

Atunci când suntem blocați în călătoria Flăcărilor Gemene – ne simțim legați, prinși în prea multe emoții, prea multă iubire sau prea multă frică – când nu ne putem exprima singuri sau elibera în nici un mod de ceea ce se întâmplă în termeni de Flăcări Gemene, Inima noastră este blocată – și noi nu putem acționa în general în viață, din centrul/ Chakra Inimii (muncă, misiune, alți oameni).

Călătoria Flăcărilor Gemene trebuie să aibă loc – prin interacțiuni directe cu partenerii noștri sau prin alte mijloace de exprimare și de eliberare a Inimii – pentru că acesta este modul în care sufletele noastre au ales să deschidă inimile noastre spre adevăratul sine.

Atunci când emoțiile legate de ei sunt prinse în interior – fluxul inimii este oprit – atât fluxul inimii legat de a iubi și de relații dar și fluxul vieții conduse de Inimă, adevărul despre cine suntem, adevărul misiunii noastre și adevărul despre cum ne comportăm în lume. Da, în mod general, ele deschid inimile noastre către iubirea necondiționată.

De exemplu: când las inima mea să-și urmeze cursul spre Flacăra mea geamănă, sunt liniștită, ușurată, bucuroasă, capabilă să ofer și să primesc iubire, cu el da, dar mult mai important, în lume.

Când sentimentele legate de el sunt blocate în interior, când blochez fluxul, eliberarea, cuvintele frumoase sau lacrimile – nu mă pot exprima complet din inimă și cu alți oameni.

Sufletele noastre – ca Flăcări Gemene – au decis și au ales să facă această călătorie a Flăcărilor Gemene. Așa că, atunci când ne reprimăm valurile și fluturii sau lacrimile cauzate de această călătorie în interiorul nostru – noi blocăm Călătoria spre bucurie, scop și libertate.

Noi blocăm Vindecarea Inimii noastre.
Aceasta este o călătorie înapoi către Sine și trebuie să o facem dacă vrem să atingem cea mai înaltă și cea mai puternică expresie ca și individ.

 

Deschiderea inimilor noastre de a iubi în mod egal cu deschiderea inimilor noastre în mod complet oprește și permite a experimenta o viață condusă de Inimă.

Dacă vă simțiți blocați în viață întoarceți-vă la partea iubirii din Inima voastră și vedeți că dacă se poate deschide mai mult, elibera mai mult, vorbi mai mult și mai liber – și viața ni se deschide la experiențe tot mai aliniate și mai complete, pentru că relația există pentru a deschide Chakra Inimii voastre.

Ca și Flăcări Gemene, pacea în viață este găsită atunci când Inima noastră este liniștită în legătură cu ele. Vindecarea acestei relații este drumul către bucuria noastră și către libertate.

Fiecare progres făcut în călătoria Flăcărilor Gemene este un pas mai aproape spre noi înșine, un progres în călătoria noastră înapoi către Sine.

La fiecare pas al acestei călătorii,Inima trebuie să găsească o cale de a se exprima în mod liber. Pentru că atunci când Inima este blocată, se blochează și Chakra Gâtului – identitatea noastră adevărată și vocea noastră adevărată se simte tăcută și închisă, pentru că centrul noastru este Inima și dacă Inima se închide, pentru Gât este mult mai dificil de a se exprima din centrul nostru (Inima noastră) pentru că Inima în sine este confuză.

Ceea ce ne ține departe de a da și de a primi iubire este atașamentul față de rezultat și așteptări.

Atunci când sentimentele legate de Flăcările noastre Gemene sunt prinse în interior și nu pot ieși din corpurile noastre, capacitatea noastră de a trăi o viață condusă de Inimă, în acea zi, este diminuată.

Ceea ce ne ține departe de flux este frica de a fi răniți.

Restul mesajului este următorul: Nu este numai o poveste de iubire – este o poveste mult mai importantă, a Sinelui care se desfășoară din cauza și prin, această Iubire.

Ceea ce contează este faptul că Flacăra voastră Geamănă vă aduce înapoi la voi, mai aproape de centrul vostru, mereu.

Această relație este drumul, catalizatorul pentru ca voi să vă întoarceți la voi.

Aceasta este o poveste a Grandorii Sinelui în Misiune și a Sinelui Devenit în Adevăr, care se desfășoară din cauza acestei iubiri.

Este povestea adevărului vostru, a esenței voastre, a darurilor voastre dezvăluite pentru că și în conformitate cu desfașurarea acestei Iubiri.

Este o poveste a Inimii și a deschiderii Coroanei, din cauza și prin Focul acestei Flăcări unice.

Este o poveste a Sinelui care se ridică prin întâlnirea cu un Altul.

Este o poveste pentru Războinicii Inimii care s-au ridicat în final după trecerea prin Câmpurile de Bătălie ale Iubirii.

Este povestea a doi oameni care devin versiunea lor cea mai bună PENTRU lume – din cauza unei legături invincibile, a unei relații profunde, edificatoare, veșnice, sacre, Divine.

https://thetwinflamejourney.com

Sursa: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/03/05/drumul-vostru-inapoi-la-sine/#more-9570

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin