01/12/2020

Fundatia Comunitara Dambovita: Concert caritabil de muzica populara

10857096_1537605626518639_631819243365309142_oConcert caritabil de muzică populară organizat în scopul completării Fondului de burse pentru performanță

Grupul de iniţiativă pentru Fundaţia Comunitară Dâmboviţa, cu sprijin instituţional de la ARC( Asociația pentru Relații Comunitare) şi de la Fundaţia Comunitară Prahova, va organiza vineri, 30 ianuarie 2015, un concert caritabil de muzică populară.

Acest eveniment cultural deosebit va avea loc în sala Casei Tineretului din Târgoviște și este organizat pentru toți iubitorii de muzică populară și păstrarea tradițiilor noastre românești.

Scopul acestei acţiuni este acela de a aduce împreună iubitorii de folclor și în același timp de a completa, prin intermediul sumelor de bani strânse în urma concertului, Fondul de burse pentru performanță, pe care Grupul de iniţiativă pentru Fundaţia Comunitară Dâmboviţa l-a iniţiat pentru tinerii care excelează în diferite domenii.

La acest concert caritabil și-au anunțat prezența interpreți dâmbovițeni renumiți, care ne încântă cu vocile lor, interpretarea aleasă și costumele populare minunate.

Suma totală strânsă până acum este de 4055 lei i constituie Fondul pentru bursele de excelenţă, pentru tinerii din judeţ cu performanţe deosebite în diferite domenii de activitate. Acest fond de burse dorim să crească prin donații de minim 20 de lei ale celor care pot veni la concertul folcloric din 30 ianuarie 2015 sau donații ale altor persoane care doresc să susțină această inițiativă îndrăzneață.

Grupul de iniţiativă pentru Fundaţia Comunitară Dâmboviţa face parte din Programul naţional de dezvoltare de fundaţii comunitare din România, iniţiat de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC) şi are ca scop înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Dâmboviţa. Scopul înfiinţării acestei fundaţii este de a aduce oamenii din comunitate aproape, de a-i conştientiza asupra nevoilor pe care le are localitatea în care trăiesc, de a promova voluntariatul, de a organiza diverse activităţi de atragere de fonduri din comunitate pentru îmbunătăţirea vieţii locuitorilor acesteia. În ţară sunt 12 astfel de fundaţii, despre care se pot afla detalii pe www.fundatiicomunitare.ro

 

Date de contact:

 

Grupul de inițiativă pentru Fundaţia Comunitară Dâmboviţa

FB: http://on.fb.me/1o7Zkm1

Reprezentant:

Irina Constantinescu

T: + (40) 785 – 212.590

M: fundatiacomunitaradambovita@gmail.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share