24/01/2021

Gala Modei la Universitatea de Vest Timişoara

Facultatea de Arte şi Desing a UVT , a ieşit în faţă prin colecţiile expresioniste şi obsidiene în ficţiune şi în nocturna unor poveşti brodate pe evantai. 

În urmă cu câteva zile într-o seară toridă de vară pe scena Teatrului Naţional Timişoara au fost prezentate coleţiile de modă ale absolvenților de licență și master promoția 2015, de la specializarea Modă-Design Vestimentar a Facultății de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara, în cadrul Gala Modei UVT.

24 de viziuni creative ce corespund celor 24 de absolvenți din acest an au  alcătuit un spectacol de lumină și culoare având ca element central MODA. Colecțiile au fost coordonate de lector univ. dr. Andreea Palade-Flondor, asist. drd. Sandra Chira, lector univ. dr. Valentina Ștefănescu și prof. univ. dr. Elena Minodora Tulcan.

Evenimentul s-a adresat în special mediului profesional (promotori de modă, angajatori, analiști), mediului cultural (critici, galeriști), dar și publicului interesat de fenomenul modei.

Şi acum să intrăm în lumea modei împreună cu manechinele care unele chiar au dat o umbră prezentăriisau chiar a creatorilor care în defilarea lor alergau pe scena, dar să privim modelele.

 

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share