05/12/2020

Ghid vestimentar “Stil și frumusețe pe biciclete”

          Echipa “Verde pentru biciclete” prin coordonator Romina Faur a editat pentru al doilea an consecutiv Ghidul vestimentar “Stil şi frumuseţe pe biciclete

În comunitatea timişoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreație de weekend, ci şi un mod de exprimare și, mai mult, un stil de viață. Femeile sunt active, atente la tendinţele și la ultimele noutăți  din domeniul sănătății, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive și adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți. Am arătat acest lucru în nenumărate rânduri, la evenimentele SkirtBike Timișoara, Cochete pe Biciclete și recent la IA românească pe bicicletă.

Anul trecut am lansat primul ghid vestimentar, la nivel național, iar succesul avut online ne-a determinat să continuăm proiectul și în acest an. Dacă anul trecut, ghidul a fost prezentat în exclusivitate online, în acest an, ghidul ajunge la toate biciclistele din Timișoara , fiind distribuit gratuit în cadrul evenimentelor “Verde pentru Biciclete” și la unele terase din Timișoara.

Echipa “Verde pentru Biciclete” a apelat și de această dată la unii din cei mai cunoscuți și apreciați designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara și la lideri de opinie în domeniul modei din orașul nostru. Aceștia sunt:  Diana Bobar –SoFashon (designer vestimentar), Andreea Caradjov (designer vestimentar), Blue Bird (Ramona Popeț-designer vestimentar), Mono Shoes (accesorii) și Skinny Buddha (Mihaela Jula – fashion blogger). Fiecare dintre aceștia a abordat un stil anume, în concordanță cu viziunea proprie asupra mersului pe bicicletă. Indiferent de vârstă și conformația fizică. Concluzia noastră este aceea că indiferent de bicicleta deținută, se pot adopta ținute de stiluri diverse, ținute creative și frumoase, ținute care confirmă faptul că fiecare biciclistă e unică în felul ei, iar cel mai de preț accesoriu rămâne bicicleta!

Timișoara e mai frumoasă cu femei pe bicicletă! Iar femeile pe bicicletă sunt cele mai frumoase din Timișoara.

 

Romina Faur – coordinator proiect ghid vestimentar ”Stil și frumusețe pe biciclete

Flavius Neamciuc – fotograf

Bicicle Te Me, Supreme Bikes – parteneri logistici

 

 

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share