26/10/2020

Gina Eftimie are nevoie de ajutorul nostru!

gina

Asa am cunoscut-o…zambitoare! Un om frumos care acum din nefericire trece printr-un impas pe care sunt sigura ca-l va accepta si apoi il va indeparta definitiv cu demnitate. Fiind diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica cu celula T ramane o femeie putenica, demna si mereu, dar mereu cu un zambet intens pe chip. Este o luptatoare! Pentru mine…o adevarata lectie de viata. Iti sunt alaturi om frumos!
Are nevoie de noi! Sa-i fim alaturi! ( Nicoleta Iatan)gina3

Gina Eftimie, profesoara in Pucioasa, absolventă de Facultate de Geografie, care s-a chinuit destul de mult să intre în învățământ (și știu asta pentru că noi ne întâlneam deseori pe stradă și discutam de acest subiect), a ajuns profesoară chiar la mine la liceu. Este mămică și soție devotată și o femeie mereu cu zâmbetul pe buze. Țin minte că m-am întâlnit o dată cu ea în piață și era toată numai un zâmbet, deși nu reușea să dea de soțul ei și mi-a cerut mie ajutorul, deoarece avea o problemă cu telefonul. Mai mare dragul să te întâlnești cu astfel de oameni. Și atunci, cum să nu te apuce toți nervii când vezi un astfel de om că trece prin așa ceva? Cum să stai cu mâinile în sân? ( Eliza Bratu)

În teorie transplantul de măduvă de care are atâta nevoie și chimeoterapia sunt procedee decontate de stat, insa ea a plătit pentru anumite medicamente administrate de când a fost internată.

La 28 de ani Gina Eftimie a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica cu celula T. În plină viață. Acum Gina este internată la Spitalul Colentina, urmează tratamentul cu citostatice, la care pare să răspundă bine. Ar urma ca după două luni de tratament să fie supusă unei intervenţii de transplant de măduvă, tânăra fiind compatibilă cu una dintre surori. Deocamdată familia nu ştie care sunt costurile, însă indiferent la cât s-ar ridica ei nu dispun de bani.

Este mai dureros faptul că este mama unui băiețel de 2 ani.

Daca doriti sa donati pentru a-i veni in ajutor, acestea sunt conturile bancare:

BCR – Eftimie Alin Petrisor
Cod IBAN: RO51RNCB0132125320970003
SWIFT: RNCB RO
In RON

BANCA TRANSILVANIA
EFTIMIE ALIN-PETRISOR
Cont curent: RO84BTRLEURCRT0337542501
In Euro
SWIFT: BTRLRO22

Distribuie acest articol Oficial Media
Share