27/11/2020

Golf, brânză şi miere la Zabalj, Serbia

La numai 120 km de Timişoara, în Serbia se află cel mai mare club de golf din ţara vecină. Zabljul se află la jumătatea distanţei dintre Novi Sad şi Zrenjanin.

Restaurantul Lloyd a fost din nou gazdă prietenilor noştri sârbi care şi-au prezentat oferta de golf, brânză şi miere, specialităţi ce doar în Serbia se întâlnesc, reprezentaţi de consulul Serbiei la Timişoara , Vladan Tadic, directorul centrului turistic Zabalj, Marija Ciupici, preşedinta clubului de golf, Miliţa Oşap şi ca întotdeauna gazda ospitalieră a restaurantului Lloyd, Iavor Radovancovic .

Terenul de golf se întinde pe o suprafaţă de 35 ha, 9 trasee de golf, care de anul viitor se va dubla, atât ca şi suprafaţă, cât şi ca trasee. Este cea mai mare destinaţie de golf din Serbia şi din regiune , urmând şi construirea unui hotel, a unui restaurant , dar şi o rută turistică Drumul mierii şi al brânzei, şi nu numai atât, ci vor fi scoase în evidenţă viile, vinel şi un whisky, unic în Serbia. O altă atracţie turistică ar mai fi Parcul Natural Tisa Veche, unde preţurile de cazare sunt de 10 euro/noapte.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share