17/09/2021

Hai să redăm ”Speranța la viață” pentru Casandra!

casandra

Casandra a fost diagnosticata cu cancer la fata la varsta de 4 ani si jumatate. Are doar 7 ani. Viata ei a insemnat un lung sir de operatii si chimioterapie. Dar cancerul nu a cedat. Dupa primele doua operatii a recidivat, aducand din nou in viata familiei disperare.

O familie extrem de saraca ce a locuit pana de curand intr-un camin de nefamilisti, cu baie comuna,o familie care isi traieste cu demnitate durerea si duc cu decenta gandul chinuitor ca isi pot pierde copilul, sora. Cei doi frati mai mici ai Casandrei au inteles ca lipsa hainelor, jucariilor, lipsa mamei de acasa este sacrificiul lor pentru sora lor sa aiba o speranta la viata.

Casandra a suferit ultima operatie in aprilie, acuma este cu mama ei la Cluj, departe de familie, pentru a urma un tratament de radioterapie.

Proiectul isi propune sa sprijine financiar familia pentru a-i putea oferi Casandrei nu doar dragoste si sanse reale de supravietuire si vindecare.
Proiectul “Speranta la Viata” este modalitatea noastra de a lupta alaturi de familia Fechete! Este o lupta impotriva bolii, a durerii, a mortii!
Sustine Echipa Organo Moldova si fii unul dintre cei care creaza speranta!
Singuri suntem puternici, impreuna suntem invingatori!

Fundația Comunitară Bacău își propune să aducă împreună oamenii buni care mișcă lucrurile și lucrurile care merită mișcate, spre beneficiul întregii comunități, pentru transformarea Bacăului într-un oraș în care să fim mândri că locuim.

Fundațiile Comunitare sunt organizații care mobilizează fonduri din donații de la persoanele fizice și companiile dintr-o anumită arie geografică și care distribuie fondurile atrase către cauze din aceeași regiune, pentru dezvoltarea acesteia. Ele stimulează motivația, cooperarea și participarea locală.

Misiunea Fundației Comunitare Bacău este de a încuraja și răsplăti spiritul filantropic din regiune asigurând creșterea calității vieții pentru toți membrii comunității.

Mai multe detalii pe Organo Moldova

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share