16/06/2021

HARLEM GLOBETROTTERS, cei mai faimoşi baschetbalişti din lume, vin la Timişoara astă seară!

Cea mai faimoasă echipă de baschet din lume, The Original Harlem Globetrotters Team, se întoarce în România, unde îşi dă întâlnire cu fanii!

Cu susţinerea domnului Marcel Avram, a companiei D&D East Entertainment şi a Primăriei Muncipiului Timişoara, spectacolul va ajunge la Timişoara în 23 mai, la Sala Polivalenta „Constantin Jude” (Olimpia).

Harlem Globetrotters sunt cunoscuți pentru abilităţile lor uimitoare de baschet, acrobatţle fenomenale, umor, dar şi pentru implicarea lor socială, prin acte caritabile pe teren şi în afara acestuia. O echipă de baschet care a depăşit şi mutat normele baschetului clasic, fiind arhicunoscută în cultura sportului şi a divertismentului.

Fanii baschetului vor avea ocazia unică de a se apropia de acţiune, mai mult ca oricând. Turneul din acest an oferă fanilor oportunităţi multiple de a interacţiona cu superstar-urile Globetrotters, în timpul meciului, dar şi după meci. Alăturaţi-vă faimoşilor jucători, în cadrul turneului Fan Powered World Tour!

Legendara echipă Harlem Globetrotters a fost fondată de Abe Saperstein în 1926, în Chicago, Illinois, cu 20 de ani înaintea fondării Ligii Naţionale de Baschet American (NBA). Primul meci oficial a fost jucat pe 7 ianuarie 1927, iar de-a lungul anilor, echipa a jucat peste 26.000 de meciuri-spectacol, în 123 de țări, fiind primiţi cu braţele deschise de pasionaţii de baschet de toate vârstele, dar şi de personalităţi ca Papa Ioan Paul al II-lea, Papa Francisc, Nelson Mandela, Whoopi Goldberg şi mulţi alţii.

Jucătorii au demonstrat că pot fi entertaineri şi în afara terenului, apărând în 2 filme de la Hollywood în anii `50. Începând cu anul 1970, echipa a apărut constant la emisiunile televizate sâmbătă dimineaţa, a rezolvat mistere împreună cu Scooby-Doo, a apărut în două seriale animate create de Hanna-Barbera, dar şi în propria emisiune televizată live `Harlem Globetrotters Popcorn Machine`. Pentru a le încununa meritele, în anul 1982 Harlem Globtrotters au primit o stea pe Hollywood Walk of Fame!

Cultura de baschet a României a făcut ca țara noastră să fie inclusă în circuitul turneului actual. Aşadar, magicienii baschetului vor vizita 2 oraşe din România, Timişoara şi Bucureşti, pentru a da şansa câtor mai mulţi fani să se bucure de spectacolul unic şi distractiv al echipei!

Începând cu acest an, fanii pot descărca aplicația ‘Globetrotters’ prin care se pot bucura de caracteristici exclusive, una dintre acestea fiind aruncarea mingii în coş, în realitatea augmentată. Prin intermediul aplicației, fanii pot participa şi la stabilirea recordului mondial de învârtire a mingii pe deget!

Lista superstar-urilor Harlem Globetrotters care vor ajunge la Timişoara îi include pe unii dintre cei mai grandioşi sportivi de pe mapamond:  Big Easy, Lights Out, Torch, Spider, Bulldog, Flip, Handles, conduşi de legendarul antrenor Sweet Lou Dunbar.

Meciul demonstrativ ‘Harlem Globetrotters’ este un spectacol unic, de neratat, neegalat în sfera evenimentelor de divertisment pentru întreaga familie!

Un eveniment prezentat de MARCEL AVRAM, EAST EUROPEAN PRODUCTION şi D&D EAST ENTERTAINMENT

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share