21/10/2020

Horoscop 1 aprilie 2017. Universul le ofera tot ce au nevoie Taurilor

Horoscop 1 aprilie. Berbec. Finalul săptămânii aduce intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Fii prudent, pentru ca in aceste zile este dificil să-ți aduni gandurile si sa comunici corect. Astfel apare riscul de a spune si ce nu trebuie sau chiar sa te bâlbâi, daca vorbesti mai multor persoane odata. Sunt momente bune pentru a a asculta mai mult si a observa situatiile dincolo de aparențe.

 Horoscop 1 aprilie

Horoscop 1 aprilie. Taur

 

Horoscop 1 aprilie. Posibil sa apara neplaceri banesti în acest weekend, fie datorita partenerului de viata, fie datorita colaborarilor in care esti implicat. La prima vedere dispui de putini bani. Insa, la o a doua vedere, daca trebuie sa faci vreo plata sau sa cheltuiesti sume importante de bani pentru nevoile celor dragi, ca prin minune apar si banii necesari. Ai incredere ca Universul iti ofera tot ce ai nevoie.

 Citeste si: Trăiți starea de împlinire ca ființe ale acestui Rai. V-ați născut liberi și în bunăstare

Horoscop 1 aprilie. Gemeni

 

Horoscop 1 aprilie. Sunt zile, în acest weekend, in care ar trebui sa te ocupi mai mult de tine. Alcatuieste-ti planuri de viitor, debaraseaza-te de persoanele si situatiile nepotrivite si rasfata-ti simturile, plimbandu-te prin locurile preferate. Evita munca in exces! Sanatatea este vulnerabila, asa incat adopta o dieta, hidrateaza-te suficient si la nevoie cere sfatul unor specialisti in sanatate.

Horoscop 1 aprilie. Rac

 

Horoscop 1 aprilie. Zilele acesea sunt potrivite odihnei, meditatiei, reorganizarii mentale si sufletesti. Posibil sa se accentueze unele afectiuni, mai ales cele care vizeaza sistemul digestiv si sistemul respirator. Sunt momente pasagere, asa incat daca te ingrijesti corespunzator si iti dozezi eforturile, totul va trece fara probleme. Compania celor dragi iti aduce multa pace, linisite si idei bune.

Horoscop 1 aprilie. Leu

 

Horoscop 1 aprilie. Se vor accentua tensiunile sufletesti în acest sfârșit de săptămână. Discutand cu prietenii sau sfatuitorii vei afla informatii bune legate de investiții, cheltuieli, taxe diverse. Insa numai tu esti acela care poate decide clar privitor la modul în care îți folosești banii și bunurile. Recomadabil este sa tii cont de parerile si indemnurile celorlalti, dar tine cont si de vocea ta interioara.

Horoscop 1 aprilie. Fecioara

 

Imaginea ta in ochii celorlalti se poate schimba radical in aceste zile de weekend. Asta se datoreaza fie unei discutii avute ori in mediul familial, ori in cel profesional, fie datorita unei judecati nefondate pe care ai emis-o fata de cineva din anturajul apropiat. Se recomanda prudenta, deoarece riscul ca sa iti pierzi si pozitia sociala si aprecierea celorlalti este mare.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share