18/06/2021

Horoscop 10 octombrie 2019 – Norocul le surâde Balanțelor

BERBEC   Ai probleme ca să plăteşti facturile, nu ţi-au intrat pe card toţi banii. Ca un Berbec cu Lâna de Aur, isteţ, trebuie să foloseşti cu iscusinţă resursele de la părinţi, fraţi, unchi, mătuşi!

Te găseşti într-o colectivitate favorabilă care îţi  aprobă ideile. Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, pentru un procent dintre nativi: veşti bune de departe. Seară relaxantă şi plăcută. Dacă nu vrei să stai acasă, la o vorbă cu ai tăi, poţi să ieşi în oraş. Poate la un film, poate la un club neagresiv, plăcut, nepoluant și mai ales unde se poate dansa!

TAUR  Astăzi eşti vulnerabil la capricii scumpe. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuiesc, dar te încântă, fie că sunt „drăguţe” fie că sunt „unicat”. Nu pleca la drum lung! Trebuie să ţii seama de sfatul dezinteresat al stelelor care favorizează propria ta zodie şi ocupă-te mai mult de propriile interese. Da, de interesele tale nu de ce vrea şeful şi trebuie să faci la serviciu sau aiurea, convenţii sociale şi obligaţii pecuniare. Dar, îţi cunoşti propriile interese? Conjunctura îţi indică astăzi o zi în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovada de inspiraţie, atât în relaţiile familie cât şi în afaceri. Astăzi nu trebuie să faci nicio plată!

GEMENI  O parte din zodie se pregăteşte pentru toamnă-iarnă, murături și dulcețuri târzii. Alta, configurează! Programul tău se tot schimbă, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente.  Fii disciplinat! O zi aglomerată, cu o seară plăcută. Poate pentru că eşti martor la unele evenimente mai puţin plăcute pe care nu poţi să le controlezi. Încearcă să nu-ţi amărăşti sufletul. Dragostea este mediocru aspectată, cu un „minim” mai puţin favorabil peste vreo două zile, la sfârșitul săptămânii.

RAC  O zi mai deosebită, în care tot ceea ce spui poate fi important. Nu te lăsa purtat de vorbe, fii organizat în discurs, adună argumente, dovezi. Nu promite, însă, mai mult decât poţi să faci. Fii generos doar cu cine merită într-adevăr. Cruţă-te de eforturi mari. După excesul de comunicare speculativă, din zilele trecute, te retragi treptat, astăzi, în cochilia confortabilă a lipsei verbului. O veste bună de departe şi o dezamăgire minoră. Toată ziua, dar mai ales la prânz şi pe seară – atenţie sporită la cheltuieli şi la promisiunile făcute!

LEU   Astăzi ai o bună perspectivă, „vezi departe„, ai o viziune obiectivă şi clară asupra problemelor. Reuşeşti să stabileşti un climat plăcut, limpede şi motivant, atât la serviciu cât şi acasă!

Păstrează-ţi calmul şi zâmbeşte şi totul o să fie bine! Astăzi este ziua destăinuirilor. Configuraţia astrologică îţi conferă un dar amplificat la maximum, dacă se poate spune, al comunicării şi o disponibilitate, o subtilă incitare a altora către destăinuiri şi confesiuni. Sigur, ca să se petreacă aceste lucruri, trebuie să ai un program aglomerat de întâlniri;  care, după cum arată poziţiile Lunii, ale lui Mercur şi Marte, sunt mai dese în a doua parte zilei. Ascultă, ascultă, ascultă!

FECIOARĂ   Conjunctură favorabilă în domeniul sentimental. O zi plină de pasiune aşa că poţi profita. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, pentru că pari a fi într-o stare senină şi echilibrată.

Astăzi, gama informaţiilor vehiculate este foarte mare: de la simpla bârfă de alcov, până la importante şi confidenţiale date economice şi politice. Depinde de tine, (liberul arbitru funcţionează întotdeauna) ca să sortezi datele şi să le foloseşti la momentul oportun. Eşti înclinat emoţional să faci cheltuieli foarte mari (gîndeşte-te de două ori înainte de a băga mîna în buzunar)!

BALANŢĂ   Datele din presă sunt alarmante. Eşti dezorientat şi de veştile primite de la prietenii, sau de la colegi. Stelele indică să-ţi vezi de interesele tale, fie că eşti la serviciu, sau acasă! O nouă idee de afacere, o propunere interesantă sau o nouă relaţie! Din toate poţi să profiţi cu ceva. Astăzi ai o zi bună, dar atenţie la deplasări sau călătorii! Norocul îţi surâde astăzi. Ai, însă, o singură şansă, ca pistolul de duel un singur glonţ!  Noi situaţii şi proiecte apar astăzi şi sunt de genul care solicită atenţia ta imediată. Ziua este dinamică şi densă, de aceea nici nu ştii cînd trece!

SCORPION  Nu mai fi risipitor, nu mai arunca banii pe o mulţime de lucruri mărunte, dar seducătoare. Fii chibzuit şi cumpăra un singur obiect important şi de bună calitate, care îţi este necesar.

Te uiţi în jur după ajutor. Eşti supraglomerat şi practic, nu mai poţi! Oare sunt, toate, problemele tale? Nu cumva te-ai încărcat, la serviciu şi acasă, cu sarcini, cu datorii care nu sunt ale tale? Un fenomen meteo, o veste din presă, sau o întârziere a unei persoane sau obiect îţi strică buna dispoziţie, în a doua parte a zilei, dar nu pentru mult timp!

SĂGETĂTOR   Există un aspect care te favorizeză în domeniul financiar-bancar. Dacă ai o problemă cu băncile, astăzi este ziua în care poate ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig. Ca aspect emoţional, simţi nevoie unei perspective din care să analizezi realizările şi insuccesele din ultimul timp, cât mai ales, raporturile cu partenerii tăi, cu colegii, raporturi care nu te încântă prea mult. Mercur în toane proaste nu te favorizează în comunicare:  vorbeşti cu o mulţime de oameni, faci liste şi strângi date – dar nu finalizezi nimic!

CAPRICORN  Zilele grele au rămas în urma ta. Astăzi te descurci. Sunt şi unele oportunităţi, nu le lăsa să-ţi scape! Fii mai detaşat, mai relaxat, în interiorul tău eşti tensionat şi asta se simte! Limitează-te, însă, la activităţile de rutină. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Zi bună pentru discuţii, planuri, planificări, analize, şedinţe, bilanţuri – tot ceea ce ţine de un management performant, fie că este vorba de o multinaţională, sau de propria bucătărie, grădină sau balcon.

VĂRSĂTOR   Poţi convinge astăzi cu uşurinţă, aşa că pune-te pe treabă. Totuşi, evită semnele de foc, pentru că, probabil, nu vei cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei. Suporţi greu schimbarea anotimpului, nişte vitamine, magneziu, crom şi zinc plus “rădăcină de viaţă lungă” – nu ar fi o idee rea! Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii.

PEŞTI  Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă în prezent, eforturile făcute până acum te duc pe drumul intereselor tale strategice! Cu Luna favorabilă ai mai multă intuiţie decât de obicei. Sau, pur şi simplu, eşti obligat de activitatea zilnică. Astăzi programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Însă trebuie să respecţi direcţia strategică, să nu te abaţi de la drumul tău. O zi obositoare, pe total, dar până la urmă, relativ plăcută. Nu ai ce să-ţi reproşezi! Seară deosebită în compania celor dragi.

capital.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share