16/06/2021

Horoscop 11 martie 2016. Fecioarele isi traseaza noi directii profesionale

Berbec

 

Treburile de rutina ale casei, dar si cele din segmentul profesional iti vor acapara intregul weekend. Totusi profita de aceste zile libere si odihneste-te ceva mai mult. Dorinta ta de a munci constiincios si a face lucrurile in avans, mai ales la serviciu, te poate obosi mult acum. Afectiunile sistemului digestiv se pot accentua. Remediile naturiste, plimbarile usoare in aer liber si somnul iti sunt de mare folos.

Taur

 

Relatiile cu persoana iubita si copiii sunt cele care te solicita mult la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte, cei dragi au nevoie sa-ti povesteasca neplacerile lor in speranta ca vor obtine de la tine sprijin material si moral. Pe de alta parte insa, tu ai chef de distractii si te tii de șotii. Cu putin efort si bunavointa ai reusi si sa-i asculti pe ceilalti, sa le rezolvi macar partial doleantele si sa ii antrenezi in activitati recreative si amuzante.

Gemeni

 

Ai sanse minunate de a petrece aceste zile de weekend, acasa, alaturi de membrii familiei. Treburile gospodaresti le poti desfasura usor si cu rezultate multumitoare. Cei dragi te sustin si chiar au nevoie de sfaturile sau glumele tale. Discutii aprinse pot aparea de la bugetul disponibil pentru casa sau pentru nevoile lor personale. Toata lumea doreste sa achiti tu facturi, plata unor servicii de care au beneficiat si pe deasupra sa le oferi si cadouri.

Rac

 

Relaxeaza-te alaturi de prieteni si rude apropiate. Sfarsitul acestei saptamani iti aduce in preajma multa lume, discutii si tot soiul de informatii. Cele mai multe iti sunt de folos in plan personal, pentru a-ti imbunatati sanatatea si relatia cu ceilalti. Chiar daca, ceea ce auzi iti displace, fii prudent si doar asculta. La momentul potrivit vei folosi tot ceea ce se vehiculeaza acum in preajma ta, chiar si sub forma unei reclame banale.

 

Leu

 

Se intrezaresc cheltuieli, atat pentru cele necesare traiului cotidian, cat si pentru a oferi cadouri cuiva drag. Temerile care vizeaza castigurile tale din activitatea profesionala sunt subiective. Este adevarat ca in plan profesional exista multe faceri si prefaceri care vor schimba conditiile de munca si salarizarea aferenta. Insa, deocamdata dispui de suficiente resurse materiale pentru a te descurca onorabil cu toate cele de trebuinta.

Fecioara

 

Finalul acestei saptamani este potrivit pentru a-ti trasa noi directii profesionale. Ajutat de o discutie cu un prieten sau cu un coleg de incredere de la serviciu, foarte usor iti vei da seama ce anume ar trebui sa schimbi in demersurile tale profesionale. Gandeste-te la ceva ce iti place sa lucrezi, sa te implici chiar si intr-o afacere alaturi de oameni curajosi si de incredere. Inceputurile pe toate planurile vietii sunt provocarea majora a acestor zile.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share