05/08/2021

Horoscop 14 martie. Decizii majore in cuplu pentru Berbeci

Berbec

 

Astazi e important sa fii onest cu tine si sa recunosti ce-ti doresti cu adevarat, mai ales in ce priveste relatiile. Ceea ce nu iti mai e de folos, a venit momentul sa se incheie, fie ca e vorba de o relatie apropiata sau o colaborare. Urmeaza decizii majore in cuplu, in relatii si in ce priveste expunerea sociala. Daca ai ceva de spus, spune! Daca vrei ceva, cere.

Taur

 

Luna in Balanta, situata pe axa sanatatii, atrage atentia ca e momentul sa adopti un stil de viata care sa-ti sprijine corpul si prin care sa te bucuri de mai multa vitalitate si eficienta. Poate fi vorba de inceperea unei diete, a unui sport si/sau incheierea unei activitati profesionale care te-a epuizat sau nu ti mai potriveste. In orice caz, de aceasta data vorbim despre incheierea a ceva si inceperea unui noi capitol.

Gemeni

 

Pentru tine,  Luna in Balanta inseamna o serie de constientizari in ce priveste proiectele si anturajul. Ies la iveala adevaruri si informatii care duc la decizii radicale in privinta unei relatii de cuplu sau a unor relatii de prietenie. De asemenea, unele proiecte se coc si dau roade, mai ales cele incepute in toamna anului trecut. Este un moment de clarificari, pentru tine, si in ce priveste sentimentele tale si felul in care le exprimi.

Rac

 

Luna in Balanta se aseaza pe zona caminului, casei, familiei, securitatii materiale si emotionale. Este un moment decisiv atat in ce priveste unele situatii familiale persistente si nerezolvate complet, care ies la suprafata acum pentru a fi eliberate definitiv. De asemenea, se pot finaliza proiecte care nu te mai ajuta sa mergi inainte, dar se si pot dezvolta si implini altele pe care le-ai dezvoltat in ultimele luni.

Leu

 

Pentru tine, aceasta zi vine cu constientizari, deschideri, revelatii si… vesti. E un moment de schimbare de directie in viata ta, pornind de la ceva ce inveti, afli, realizezi acum. Poti sa ai revelatia ca viata ta ar fi mult mai frumoasa daca ai schimba modul in care comunici, daca ai invata ceva nou, ti-ai pune in ordine unele chestiuni legate de studii si acte, ori ai clarifica relatiile cu fratii si/sau surorile.

Fecioara

 

In cazul tau, Luna in Balanta se aseaza pe zona banilor proveniti din valorificarea talentelor, abilitatilor si experientei tale. Ies la lumina lucruri pe care nu le-ai vazut pana acum, alegeri si convingeri pe care le-ai folosit pentru a-ti crea tot felul de bariere. Acum ai sansa sa te deschizi catre o realitate financiara diferita, expansionata.

Citeste continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share