10/04/2020

Horoscop 15 octombrie. Vărsătorii au discuții spirituale

Horoscop 15 octombrie. Alerta lunii
După ora 7:30 astăzi, avem “totul așezat” pentru a face cumpărături și a ne ocupa de afaceri. Luna este în Fecioară.

Berbec (21 martie-19 aprilie)
Prietenii și parteneri ar putea să vă surprindă astăzi cu sugestii neobișnuite. La fel și voi îi puteți asalta pe alții cu idei și întrebări sălbatice, deoarece mintea voastră funcționează atât de repede!

Taur (20 aprilie-20 mai)
Rutina dvs. de lucru va fi întreruptă astăzi din cauza unor evenimente surprinzătoare sau ceva neașteptat. Sau ar putea fi întreruptă și pentru că mintea voastră este împrăștiată și continuați să mergeți în direcții diferite. Ar putea fi orice.

Gemeni (21 mai-20 iunie)
Aceasta este o zi ușor predispusă la accidente pentru copiii dvs., astfel încât să fiți foarte vigilenți. Între timp, ocaziile sociale ar putea fi anulate sau schimbate. Faceți tot ce puteți pentru a evita leziunile sportive astăzi. Nu este o zi plictisitoare – și, după cum bine știți, Gemenii nu sunt plictisitori.

Cancer (21 iunie – 22 iulie)
Ceva îți va întrerupe azi rutina. Este posibil ca dispozitivele mici să se descompună sau pot apărea rupturi minore. Cineva pe care-l aștepți cel mai puțin ar putea să-ți bată la ușă. Discuțiile de familie vor fi dureroase și imprevizibile.

Leu (23 iulie-22 august)
Mintea voastră se îndreaptă astăzi spre multe direcții, motiv pentru care s-ar putea să vă simțiți împrăștiați și nefocalizați. S-ar putea să visați niște idei geniale. De asemenea, rutina dvs. poate fi întreruptă din cauza propriei indecizii sau a faptului că sunteți marginalizați de ceilalți.

Fecioara (23 august-22 septembrie)
Fii atent la banii și bunurile dv. astăzi, pentru că lucrurile sunt instabile. S-ar putea găsi bani; s-ar putea să pierdeți bani. De asemenea, păstrați-vă posesiunile împotriva pierderii sau furtului, astfel încât să nu aveți regrete. Aveți grijă de achizițiile spontane, deoarece este posibil să le regretați mai târziu.

Balanta (23 septembrie-22 octombrie)
Aceasta este o zi impulsivă și impetuoasă. Este imposibil să spui ce s-ar putea întâmpla, pentru că ceva de sus ar putea schimba cursul tău de acțiune. Unul dintre lucrurile care ar putea apărea este una din ideile tale nebune. Gândirea în afara granițelor poate duce la idei strălucite.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Aceasta este o zi neliniștită! Nu fi supărat. Lasa-te dus de val. Toată lumea se simte așa, pentru că Mercur este vegheat de un Uranus sălbatic și obosit.  După cum se desfășoară această zi, lucrurile vor continua să facă ocoluri și direcții diferite.

Sagetator (22 noiembrie-21 decembrie)
Un prieten ar putea să te surprindă sau să te uimească astăzi. (Mai ales cineva mai tânăr.) Ar putea spune ceva îndrăzneț sau scandalos sau prea modern pentru tine.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
O conversație cu un părinte sau un șef nu va merge așa cum a fost prezis astăzi. Rămâneți pe poziții pentru a vă putea schimba rapid în funcție de peisajul care apare. Dacă cineva spune ceva care te ofensează – nu-l iei personal, pentru că oamenii vorbesc astăzi fără să gândească.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
Planurile de călătorie vor fi întrerupte sau schimbate astăzi – de fapt, aproape sigur. Discuții profunde, despre metafizică, filozofie, religie și politică ar putea fi stimulative și interesante. S-ar putea ivi, de asemenea, cineva neobișnuit, mai ales din altă țară sau dintr-un mediu diferit.

Pesti (19 februarie-20 martie)
Rămâneți în legătură cu contul dvs. bancar și cu orice altă formă pein care aveți bunuri în comun cu alții, deoarece ceva ce nu ați prevăzut ar putea avea impact asupra acestor zone. Nu fi surprins! Verificați-vă contul online. Acordați o atenție specială oricărui lucru pe care l-ați împrumutat de la altcineva sau pe care îl dețineți în comun.

Dacă ziua ta de naștere este astăzi
Ai un spirit plin de viață! Sunteți generoși, buni și răbdători cu alții. Acesta este un an este asociat cu succes, putere și bani! Este timpul să profitați de beneficiile ultimului deceniu. Așteptați să atingeți aspecte ale puterii și conducerii în toate relațiile cu ceilalți. Acesta este, de asemenea, un an foarte plin. Sunteţi gata?

Distribuie acest articol Oficial Media
Share