28/07/2021

Horoscop 16 martie. Gemenii primesc informatii pretioase

Berbec

 

Planificarea bugetului familiei sau a celui din sfera profesionala reprezinta temele principale de astazi. Totodata poti achita facturi, taxe, impozite sau servicii personale. Este bine sa analizezi bine lucrurile inainte de a face investitii majore cu efecte pe termen lung. Exista oameni in preajma ta care te pot sfătui de bine vizavi de segmentul financiar.

Taur

 

Relatia cu partenerul de viata este tensionata si are nevoie de modificari, fie ale statutului social, fie ale programului comun. Datorita unor indatoriri profesionale este posibil sa neglijezi serios aceasta relatie, astfel ca discutiile aprinse, acuzele chiar si ultimatumurile pot fi prezente. Se recomanda prudenta si discernamant in toate.

Gemeni

 

Se pare ca te afunzi in treburile de rutina fie ale casei, fie ale locului de munca. Alege-le pe cele prioritare si usoare, deoarece organismul tau este obosit si are nevoie de ingrijiri speciale. Consultatiile si analizele medicale sunt teme de luat in calcul. Pe de alta parte, o discutie cu cineva de incredere te poate revigora, dar iti poate oferi si informatii pretioase.

Rac

 

Relatiile sentimentale te provoaca mult astazi. Nemultumirile vizeaza bugetul si programul comun. Pe de alta parte ar fi bine sa fii deschis la sugestiile si dorintele celor dragi. Este timpul sa lasi conservatorismul deoparte si sa accepti si alte fatete ale realitatii. Faptul ca ceilalti iti ofera prea putina afectiune sau atentie nu inseamna ca te apreciaza mai putin.

Leu

 

Se intrezaresc activitati de anvergura in spatiul domestic. Discutiile cu membrii familiei vizeaza, pe de o parte, reparatiile si reamenajarile necesare casei. Insa, pe de alta parte se vor aduce in atenție si planurile pentru primăvara care urmează încet, dar sigur. Posibil ca datorita unor responsabilitati profesionale sa te implici ceva mai putin in segmentul familial.

Fecioara

 

Se intrezaresc dialoguri si intalniri cu prieteni si rude apropiate. Schimbul de informatii vehiculat astazi in preajma ta va fi benefic pentru toata lumea si mai ales va avea efecte pe termen lung. Profita de forta celor aflate si gandeste-te, pe indelete, la planurile tale de viitor. In mod special, segmentul profesional beneficiaza de pe urma zilei de astazi.

Citeste continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share