24/10/2020

Horoscop 18 Mai 2019 – Ziua de astăzi e dedicată fericirii

Horoscop 18 Mai 2019 Berbec

Dis-de-dimineață ai tendința de a fi optimist în orice situație și vei fi apreciat de către cei din jur. Deși nu ești adeptul schimbărilor bruște, în prima parte a zilei de 18 Mai 2019 vei fi nevoit să îți modifici o parte din activitățile planificate în funcție de disponibilitatea unui apropiat. În cea de-a doua parte a zilei profiți de câteva ore de liniște fie pentru a lucra la unele proiecte, fie pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi. Nativii Berbec își vor petrece ziua ocupându-se de planificarea unei vacanțe în compania familiei deoarece aceștia doresc ca alegerea să fie una unanimă pentru a-i mulțumi pe toți și a fi un real succes.

Horoscop 18 Mai 2019 Taur

Dimineața se anunță mici discuții contradictorii însă pe parcursul zilei neînțelegerile vor dispărea complet. Vei fi un punct de sprijin într-o problemă financiară a unui apropiat, cu toate că vei apela la economiile tale pentru o achiziție majoră precum o locuință sau o casă. Ești cât se poate de fericit, căci ești din ce în ce mai aproape de scopul final.

Ziua de astăzi este cu certitudine o zi ce le va schimba viața nativilor Taur. Aflați într-o perioadă înfloritoare din punct de vedere sentimental, este posibil ca partenerul să vă ceară să duceți relația la un nivel mai serios ori ca nativii singuri să își întâlnească jumătatea de mult așteptată, potrivit horoscop 18 Mai 2019.

Horoscop 18 Mai 2019 Gemeni

Nativul din zodia Gemeni va încerca să evite preluarea responsabilităților, fără să dea prea multe explicații, potrivit horoscop 18 Mai 2019. În prima parte a zilei nativul optează pentru o schimbare, precum cea a modului de a percepe și vizualiza lucrurile din jur. Se pare că un apropiat va insista ca nativul să fie prezent la un eveniment însă se poate lovi de refuzul diplomat al acestuia. Nativii Gemeni își vor petrece ziua semnând câteva contracte și stabilind câteva înțelegeri cu persoane importante, potrivit horoscop 18 Mai 2019. Astrologii îți recomandă să manifești diplomație nemijlocită în relație cu aceste persoane deoarece se pot arăta ca fiind potențiali investitori.

Horoscop 18 Mai 2019 Rac

În prima parte a zilei, nativul Rac va evita contactul cu cei din jur, ceea ce va aduce câteva semne de întrebare pentru membrii familiei, nefiind un lucru obișnuit pentru Rac, potrivit horoscop 18 Mai 2019. În ciuda zilei extrem de încărcate din cauza activităților planificate cu cei din familie, îți vei planifica corespunzător timpul, pentru a te și distra alături de partenerul de viață.

O persoană apropiată ție va iniția o discuție în care nu te vei simți prea confortabil. Se recomandă să fii deschis și să comunici mai bine ceea ce simți.

Ziua nativilor Rac este una cât se poate de norocoasă și care cu siguranță le va rămâne în amintire. Acest lucru se datorează faptului că, în mod întâmplător sau nu, vor întâlni o persoană cu al cărei mod de gândire vor rezona foarte bine, motiv pentru care se va lega o prietenie frumoasă și durabilă.

Horoscop 18 Mai 2019 Leu

Se pare că astăzi nativul din zodia Leu va fi favorizat de către cei din jur. În prima parte a zilei vei negocia o mărire de salariu sau o chestiune care te nemulțumește în ceea ce privește locul de muncă, discuție din care vei beneficia de un câștig, potrivit horoscop 18 Mai 2019. Astăzi vei încerca să lucrezi la modul tău de a te exprima, la felul în care îți exprimi sentimentele vizavi de cei din jur. Folosești pe cât se poate de bine câteva idei, sfaturi din partea unui apropiat, pentru a-ți mobiliza întreaga motivație în vederea materializării unei dorințe.

În ceea ce îi privește pe nativii Leu, ziua de astăzi este una în care sunt extrem de activi la locul de muncă. Energia cu care muncesc stârnește invidia colegilor și îi fac să se întrebe dacă nu cumva se încarcă de la soare, deoarece sunt neobosiți.

Horoscop 18 Mai 2019 Fecioară

Te macină o chestiune destul de importantă și consideri că astăzi este timpul să pui punctul pe „i”. Vei prelua inițiativa în ceea ce privește segmentul financiar însă te vei lovi de opoziția celorlalți membri ai familiei, potrivit horoscop 18 Mai 2019. Calmul tău specific te va ajuta în astfel de situații, căci vei ști să îți impui punctul de vedere astfel încât să nu cedezi în fața acestora. Spre seară, vei acorda întreaga ta atenție partenerului de viață, veți discuta asupra planurilor de vacanță.

Astăzi nativii Fecioară se află în poziția în care oferă sfaturi importante celor apropiați. Este cunoscut faptul că nativii Fecioară se ghidează după principiul că pentru a face ceea ce îți place trebuie ca mai întâi să faci ceea ce nu îți place, iar astăzi Fecioarele vor încerca să-și convingă apropiații să urmeze același lucru.

Horoscop 18 Mai 2019 Balanță

Astăzi nativul Balanță primește câteva vești care îi vor însenina ziua dis-de-dimineață, potrivit horoscop 18 Mai 2019. O posibilă afacere nouă este pe punctul de a deveni realitate, ceea ce reprezintă un motiv de a sărbători alături de întreaga familie. În a doua parte a zilei, nativul Balanță va ceda insistențelor unui apropiat și va renunța la orgoliu, la încăpățânarea tipică și va face primul pas spre o împăcare cu o cunoștință mai veche.

În ceea ce îi privește pe nativii Balanță, ziua de astăzi este o zi în care își vor consolida bugetul. Această regenerare a finanțelor are loc datorită muncii din ultima perioadă și a faptului că au încheiat cu bine o parte din proiecte profesionale.

Horoscop 18 Mai 2019 Scorpion

Îți vei asuma o serie de decizii pe care le-ai luat fără să te gândești la consecințe; în schimb, ți se va aprecia sinceritatea extrem de transparentă vizavi de propriile greșeli, potrivit horoscop 18 Mai 2019. Vei încerca pe parcursul zilei, cu accente în a doua parte a zilei, să te relaxezi mai mult, să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și să nu mai dai atât de multă importanță nevoilor celor din jur.

Astăzi nativii Scorpion sunt capabil să-și impresioneze în chip pozitiv apropiații. Atitudinea acestor nativi este o calitate dobândită natural. Însă, cu toate acestea, abilitatea de a face față unor situații stârnește admirația celor care te cunosc și îi determină să-și dorească să adopte același tipar comportamental.

Horoscop 18 Mai 2019 Săgetător

Munca nativului din zodia Săgetător este răsplătită astăzi, ceea ce îl va ajuta să pună la punct ultimele cumpărături pentru noua sa locuință. Însă, în ciuda planului de acasă, prețurile extrem de mici îi vor capta atenția, ceea ce va duce la o cheltuială cu mult mai mare decât cea plănuită inițial, potrivit horoscop 18 Mai 2019. Spre seară, nativul se va pregăti pentru primirea musafirilor, care vor veni cu vești importante pentru Săgetător.

Ziua de astăzi este dedicată fericirii pentru nativii Săgetător, potrivit horoscop 18 Mai 2019. Acest lucru se datorează faptului că decid singuri să facă o bucurie stabilind cu persoana iubită să petreacă câteva momente în cadrul unei întâlniri romantice.

Horoscop 18 Mai 2019 Capricorn

O parte din timpul nativului Capricorn va fi dedicat astăzi multitudinii de proiecte neterminate însă poate cere cu încredere ajutorul partenerului de viață. În prima parte a zilei, apar activități neașteptate care par a fi primite cu brațele deschise de către nativ. O altă latură a nativului Capricorn va fi văzută de către un membru al familiei, căci sensibilitatea acestuia va fi atinsă de un subiect delicat care trebuie discutat și lămurit.

Este un lucru bine cunoscut faptul că diplomația și calitatea muncii îi recomandă pe acești nativi. Prin prisma acestor calități, nativii Capricorn vor fi propuși astăzi spre a ocupa o funcție de conducere, fiind considerați cei mai potriviți pentru această funcție.

Horoscop 18 Mai 2019 Vărsător

În ceea ce privește ziua de azi, 18 Mai 2019, este bine pentru nativul din zodia Vărsător să fie obiectiv în deciziile pe care trebuie să le ia în diferite situații. Apar oportunități noi de care trebuie neapărat să profiți pentru a-ți atinge obiectivul. În a doua parte a zilei, veștile bune se țin lanț, iar pentru a le împărtăși cu ceilalți membri ai familiei, vei organiza o reuniune de familie.

Ziua nativilor Vărsător este una extrem de productivă. În decursul acestei zile Vărsătorii își vor desfășura activitățile atât de organizat, încât timpul să le permită să ducă la bun sfârșit cât mai multe dintre acestea și într-un mod cât mai eficient.

Horoscop 18 Mai 2019 Pești

Se pare că semnele oboselii și ale stresului sunt din ce în ce mai alarmante, astfel că vei apela la un ajutor de specialitate, potrivit horoscop 18 Mai 2019. Un beneficiu din această situație mai puțin favorabilă este reprezentat de atenția excepțională a celor din jur pentru bunăstarea ta.

Te vei concentra în a doua parte a zilei spre segmentul financiar, căci este nevoie de o organizare mai strictă a banilor în legătură atât cu veniturile, cât și cu cheltuielile. Spre seară, vei împărtăși câteva idei ce par a fi funcționale fie cu un colaborator, fie chiar cu un superior cu care vei discuta deschis…

Începutul acestei zile îi face pe nativii Pești să nu se simtă tocmai în apele lor. Deși se simt în contratimp, astrologii îi favorizează să ia lucrurile pas cu pas și să nu intenționeze să facă mai mult decât le stă în putere, deoarece există șansa de a se suprasolicita.

romaniatv.net

Lună plină în Scorpion 19 Mai – Ne transformăm prin renaștere!

Lună plină în Scorpion 19 Mai La Luna plină adunăm recoltele, tragem concluziile de la ultima Lună nouă, de acum două săptămâni sau de la cea de acum 6 luni. Avem Luna plină în Scorpion, la 27 de grade. Cuvintele caracteristice Scorpionului: profunzime, seriozitate, pasiune, emoție, intensitate, angajament. Prin semnul Scorpionului trecem More…

by Constantin Crina | Published O zi ago

Iubirea necondiționată nu trebuie să o așteptăm de la alții

Avem cateva zile de conjunctie Venus-Neptun in Pesti. Venus vorbeste despre relatii, iubire, parteneriate, bani iar domeniul Pestilor despre ideal si iubire neconditionata. Aceste aspecte fac un aspect de sextil More…

Uranus în Taur 2018-2026 – Schimbare la orizont

Uranus este în Taur! Uranus a schimbat Semnele și a trecut din Berbec în Taur în 15 Mai 2018. Uranus va sta in Taur până în 26 Aprilie 2026. Poate că intrând în Taur, Uranus deja v-a deranjat viața. Tranzitul More…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share