09/12/2021

Horoscop 2 noiembrie 2017. Taurii au o intuiție puternică

Luna, în Berbec, se ciocnește cu Pluto la 8:18, agitând luptele de putere. Ne vom confrunta cu sentimente de insecuritate la ora 20:30 când Luna se opune lui Venus, dar o energie mai sigură va apărea odată ce Luna se va conecta cu Saturnul stabil la ora 21:09. Surprizele vor sosi la ora 23:03 când Luna întâlnește Uranus.

Scorpion

Luna este astăzi în Berbec, energizându-vă să vă finalizați sarcinile și să vă concentrați asupra îngrijirii de sine. O surpriză vă va agita planurile în această seară.

Săgetător

Luna este astăzi în zodia Berbec, aducându-vă inspirație creatoare și vibrație pentru flirt; cu toate acestea, tensiunea este în aer astăzi. Surprizele vor sosi în această seară.

Capricorn

Luna este astăzi în Berbec, aprinzând un sector foarte privat al graficului. Surprizele vor avea loc acasa in aceasta seara.

Vărsător

O mulțime de informații vin astăzi, Vărsător, datorită Lunii în Berbec. Știri în special șocante vor sosi în seara asta.

Pești

Luna este astăzi în Berbec și activează sectorul graficului care guvernează banii și valoarea de sine. Vă simțiți valorizați – sau alții au profitat de voi?

Berbec

Acum ai o dispoziție aglomerată, Berbecule. Problemele legate de relații vor apărea în această seară și veți răspunde într-un mod surprinzător.

Taur

Fă-ți timp să te odihnești astăzi, dragă Taur: Luna este în Berbec, activând un sector foarte privat și care se mișcă greu din graficul tău. Intuiția ta este puternică în această seară, așa că ai încredere în ea.

Gemeni

Luna este astăzi în Berbec, activând sectorul graficului care guvernează prietenia și socalizarea. O întâlnire surprinzătoare va avea loc în această seară.

Rac

Luna este astăzi în Berbec, iluminând sectorul graficului care guvernează succesul lumesc. Faceți-vă timp astăzi pentru a reflecta asupra obiectivelor dvs. profesionale.

Leu

Luna este astăzi în zodia Berbec, punându-vă într-o stare aventuroasă. În seara asta vei ajunge într-un loc total neașteptat.

Fecioară

Luna este astăzi în Berbec, activând sectorul graficului care guvernează sexul, moartea și taxele. Așteptați surprize în această seară.

Balanța

Luna este astăzi în Berbec, activând sectorul de relații al diagramei tale și se va opune în această seară planetei voastre conducătoare Venus. Întreabă-te dacă ești valorizat în parteneriatele tale.

broadly.vice.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share