24/07/2021

HOROSCOP 2017. Cum va fi anul 2017 pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2017 BERBEC

BANI ŞI CARIERĂ
2017 va fi un an financiar excelent pentru nativul berbec care va avea succes in toate colaborarile financiare astfel ca nici banii nu le va  lipsi. Cu toate acestea, este recomandat ca berbecii să îşi cheltuiască cu înţelepciune banii si să pună deoparte si pentru alte investitii. Pentru anul 2017, berbecii vor avea nenumarate sanse de a evolua pe plan profesional, însă este nevoie de putin efort depus si angajament.

DRAGOSTE
Pe plan amoros, Venus în retrograd îi înzestrează pe nativii berbeci cu abilităţi de comunicare excelente, care îi  vor face o companie plăcută atât pentru prieteni, cât şi pentru noi cuceriri. Primăvara lui 2017 vine cu poftă de iubire şi dorinţă de oficializare a relaţiei, iar cei singuri şi-ar putea întâlni sufletul pereche, încă din primele luni ale noului an.

SĂNĂTATE
În ceea ce priveşte sănătatea, berbecii nu au de ce se plânge în 2017. Se recomandă prudenţă în perioadele de retrogradare a planetei Mercur, care este guvernatorul casei sănătăţii Berbecului: prima săptămână din ianuarie 2017, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3 – 23 decembrie.

HOROSCOP 2017 TAUR

BANI ŞI CARIERĂ
Anul 2017 va fi unul benefic pentru Tauri din punct de vedere profesional şi financiar.  Va exista un anumit nivel de stres, însă nativii acestei zodii vor trebui să se înveţe să nu se lase doborâţi de negativism. Stresul va fi o ameninţare până în luna august.

DRAGOSTE
Luna octombrie anunuţă o schimbare importantă în zona relaţiilor. Pentru nativii singuri ar putea fi vorba de oficializarea unei noi relaţii. Totuşi astrele te împing spre o transformare a modului în care te raportezi la viaţă, lucru care ar putea să-ţi afecteze în mod negativ sfera relaţiilor. În ultima parte a anului se anunţă o îmbunătăţire în acest departament

SĂNĂTATE
Noul an este ocazia perfectă pentru nativii Taur să acorde mai multă grijă sănătaţii şi aspectului general. Vor avea parte de multă energie la începtul anului, şi dacă vor avea grijă acest lucru se va menţine până la sfârşitul anului.

HOROSCOP 2017 GEMENI

BANI ŞI CARIERĂ
Nativii zodiei Gemeni se pot bucura: 2017 se anunţă un an bun în ceea ce priveşte cariera. Ei trebuie să aibă grijă la relaţia cu superiori. Nu este exlus ca în acest an, Gemenii să simtă nevoia de schimbare.

DRAGOSTE
Dragostea va avea suişuri şi coburâşuri în anul 2017. Spre exemplu în luna August, e posibil să va simţiţi singuri, sau să observaţi că relaţiile stagneaza. În iarnă lucrurile vor merge mai bine.

SĂNĂTATE
Starea de sănătate se va înbunătăţii după începutul lunii octombrie. Ar putea exista o stare de oboseala, dar per total anul 2017 va fi mai blând cu sănătatea decât 2016. De asemenea modul de viaţă a nativiilor acestei zodii se va înbunătăţii în noul an.

HOROSCOP 2017 RAC

BANI ŞI CARIERĂ
2017 se anunţă un an plin de greutăţi în ceea ce priveşte sfera afacerilor şi a banilor. Acest lucru poate fi balansat dacă nativii vor pune accent pe creativitate, punctul lor forte anul care vine, şi pe munca în echipa. Dacă vor avea grijă, racii vor putea să transforme greutăţile în oportunităţi.

DRAGOSTE
Dacă cu viaţa profesională va fi mai greu, astrele vor fi mai îngăduitoare în ceea ce priveşte dragostea. În prima parte a anului vei cunoaşte pe cineva nou, însă această relaţie e posibil să nu se concretizeze imediat. Un alt moment propice vieţii amoroase va fi luna iulie.

SĂNĂTATE
Sănătatea va fi un subiect sensibil pentru nativii raci, dar vor remarca o îmbunătăţire, în special în a doua jumătate a anului.

HOROSCOP 2017 LEU

BANI ŞI CARIERĂ
Inceputul de an ar putea aduce ceva probleme nativilor din zodia Leu. Desi veniturile leului  se vor mari, vor fi si perioade in care vor simti ca banii nu le  ajung. Leii trebuie să înveţe să economisească. A doua parte a anului va fi prielnica pentru a bate palma in cazul unor afaceri.

DRAGOSTE
In acest an, nativul leu va primi foarte multa dragoste si atentie din partea celor dragi, pe care apoi ii va putea rasfata la randul său. Familia este preocuparea principala in acest an. Leii vor avea numeroase oportunitati prin care îşi vor putea apropia persoana iubita. Nativii zodiei vor deveni mult mai intimi si mai romantici spre a doua jumatate a lui 2017. Pana la sfarsitul anului, prezenta lui Jupiter in zodia Leului va va aduce noroc in relatie.

SĂNĂTATE
Relaxarea este cuvântul-cheie pentru Lei în 2017! Dacă sunt bine odihiţi, au mintea limpede şi se îngrijesc de sănătatea lor, Leii vor avea parte de cele mai spectaculoase schimbări (în bine) în noul an.

HOROSCOP 2017 FECIOARĂ

BANI ŞI CARIERĂ
Fecioarele vor avea parte de noroc la începutul anului. Există posibilitatea de a promova la locul de muncă sau a primi o mărime de salariu în primele trei luni. Şi o schimbare de carieră este bine venită, căci nu va fi făcută în zadar. Roadele se vor cunoaşte spre sfârşitul anului.

DRAGOSTE
Norocul nu se va resimţi doar pe plan profesionali, ci şi amoros. Fecioarele vor face parul următor firesc în relaţie, ori vor cunoaşte pe cineva nou, gata de angajemente. În orice caz, pe la mijlocul anului va avea loc o schimbare majoră pe plan emoţional, dar dacă se va gestiona bine „criza”, totul va merge lin până la sfârşitul anului.

SĂNĂTATE
Chiuiala din noaptea de Revelion lasă ceva urme asupra sănătăţii, căci Fecioarele vor intra în noul an cu o răceală. Pe parcursul anului, însă, nimic semnificativ nu pune în pericol stare de sănătate a acestor nativi.

Citește mai multe pe mediafax.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share