19/04/2021

Horoscop 22 februarie 2017. Balantele primesc vesti bune

Berbec

Ai de gând să te minţi le nesfârşit spunând că totul este bine, când de fapt nimic nu este aşa? Conştientizează că ai greşit şi recunoaşte.

Taur

Este o zi liniştită la serviciu, fără tensiuni sau sarcini în plus, momentul perfect pentru a-ţi evalua poziţia în companie şi pentru a lua nişte decizii.

Gemeni

Rând pe rând, toate lucrurile se aranjează conform planului, ca nişte piese de puzzle puse la locul corect. Eşti foarte fericit şi împlinit, dar precaut.

Rac

O persoană, sau o anumită situaţie va încerca să te scoată din minţi şi să-ţi pună nervii la încercare. Fii atent la orice semnal şi bazează-te pe intuiţie.

Leu

Oricât de obositor, consumator de timp şi nervi va fi, trebuie să tragi de tine şi să termini tot ce ai de făcut până la finalul zilei. Nu poţi suporta consecinţele.

Fecioară

Chiar dacă ziua nu pare promiţătoare, nu te descuraja. Nu lăsa ca vremea să stea în calea unei zile fericite şi plină de energie.

Balanţă

Spre deosebire de Fecioare, vei avea o zi fantastică, pentru că veştile bune încep să apară de la primele ore ale dimineţii!

Scorpion

Spiritul tău neconvenţional, aventuros şi încrezător va intra în conflict cu persoane cu atitudini conservatoare, iar asta va duce la conflicte imediate.

Săgetător

Ai fost cu mintea în nori în ultimul timp, dar o persoană va reuşi să te aducă cu picioarele pe pământ, înainte să realizezi asta.

Capricorn

Mergi cu capul înainte fără să te gândeşti la consecinţe sau la faptul că deciziile tale ar putea afecta sentimentele celor din jurul tău.

Vărsător

Va fi o zi excelentă pentru tine. Dacă vrei să faci planuri pentru viitor, acum este momentul perfect. Raţiunea este la cote maxime, la fel şi simţul realităţii.

Peşti

Eşti mult mai rezervat decât de obicei şi simţi că nu mai merită să te zbaţi pentru nimic. O persoană la care nu te aşteptai, te-a dezamăgit profund.

sursa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share