26/09/2020

Horoscop 23 mai. Berbecii devin modele pentru cei din jur

Berbec

 

Ai șanse minunate de a schimba ceva în personalitatea ta și în felul tău de a te raporta la ceilalți. Energia vitală de care dispui astăzi este mare și orientată în sens constructiv, pe de o parte te ajută pe tine, iar pe de alta poți deveni un model demn de urmat de către cei apropiați. O discuție cu cineva erudit, cu un psiholog sau cu un specialist în dezvoltare personală este de bun augur.

Taur

 

Suprizele de astăzi ar trebui notate într-un jurnal, mai ales cele care vin din zona profesională. Și sănătatea este vulnerabilă, de aceea este bine să te îngrijești și să eviți eforturile și stresul. Este posibil ca datorită bugetului comun cu alții, colegi, șefi, partener de viață, rude să fii nevoit să cheltuiești sume mari de bani pe daune, facturi restante sau pe mofturi și nevoi personale.

Gemeni

 

Interesantă zi la capitolul prieteni și suținători din segmentul socio-profesional. Dialogurile cu aceste persoane și propunerile lor te pot lua prin surprindere, dar cumva persoana iubită sau copiii te vor împiedica să crezi sau să accepți ce ți se spune sau propune. Disonanțele pornesc fie de la proiecte, acțiuni profesionale comune, fie de la idealuri și mentalități diferite.

Rac

 

Apar noutăți în segmentul profesional. Poate fi vorba despre responsabilități noi, despre recunoașterea meritelor tale din câmpul muncii, dar există și varianta ca un șef să-ți aducă reproșuri și chiar să-ți șifoneze imaginea publică. Nu răspunde la provocări și amintește-ți că traversăm o perioadă în care gândirea și comunicarea sunt distorsionate. Prudență și răbdare!

Leu

 

Este posibil să revii asupra unor decizii, hotărâri sau înțelegeri pe care le-ai parafat undeva, cândva fie cu tine însuți, fie cu alții. Schimbarea aceasta bruscă de mentalitate se datorează unor dialoguri purtate cu persoane deosebite sau datorită unor lecturi recente, care îți deschid orizontul cunoașterii prin exemple simple de viață. Fii prudent vizavi de relațiile cu cei dragi!

Fecioara

 

Revin în atenție cheltuielile comune cu alții, dar și nemulțumirile privitoare la veniturile pe care le obții de la serviciu. Facturi, taxe restante sau alte tipuri de datorii trebuie achitate în regim de urgență. Ocupă-te pe rând, cu atenție de orice cheltuială și ai încredere că te vei descurca cu toate. Depistează unde greșești de ajungi, din când în când, în situații financiare limită.

 Citește mai multe pe astrocafe.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share