21/10/2020

Horoscop 25 martie. O mana nevazuta aranjeaza lucrurile pentru LEI

Berbec

Foloseste aceste zile de weekend pentru relaxare, introspectie si dialog interior. Posibil chiar să se altereze sănătatea, dar sunt momente pasagere. Somnul suficient, o alimentație ușoară, de primăvara, o plimbarea printr-un parc iti sunt suficiente pentru a te revigora. Pe de alta parte in starea ta de spirit de acum poti afla multe informatii utile, pe cai mai putin obisnuite si care te vor ajuta substantial in progresul tau personal si profesional.

Taur

 

Interesante zile la finalul acestei saptamani vizavi de relatiile cu prietenii si cu persoanele din anturajul profesional. Chiar daca, in ultima vreme multe dintre aceste persoane si-au retras sutinerea fata de tine sau pur si simplu s-au îndepărtat de tine fara motive clare, acum sunt momente bune pentru a te lamuri de ce s-au petrecut lucrurile așa. De fapt este vorba despre faptul ca ai atins un alt nivel de evolutie si ai nevoie de alti oameni in preajma ta.

Gemeni

 

S-ar putea sa fii invitat la tot soiul de reuniuni, fie in segmentul socio-profesional in care activezi, fie in segmentul domestic, la aniversarea vreunei rude dragi. Oricum, multa lume se va perinda pe langa tine si toti te vor observa si vor dori sa stea de vorba cu tine. Comportă-te natural si chiar daca unii te dojenesc exista un dram de adevăr in tot ceea ce ti se spune. Raspunde in note seriose, dar acompaniate cu unele amuzante.

Rac

 

Zilele acestea s-ar putea sa te afli in mijlocul unor dispute, fie pe teme filozofice, fie pe tema unor călătorii si studii in care esti implicat alaturi de cei dragi. Toate bune si frumoase, până apar implicatii financiare, pentru ca unii plănuiesc in secret sa profite de pe urma economiilor sau veniturilor tale. De aceea este nevoie să-ți schimbi mentalitatea si sa abordezi o noua filozofie de viata, chiar daca altii s-ar putea opune la ceea ce vrei tu.

Leu

 

Cu toate ca in fundal domnesc nelinisti financiare, in special in ceea ce priveste banii si bunurile comune cu altii, ca prin farmec se răstoarnă lucrurile si reusesti sa te descurci si cu plata facturilor, datoriilor, dar îți îndrepți atentia si spre niscai investitii. Cumva din umbra, o mână nevăzută, benefica aranjeaza zarurile pentru tine, astfel incat la momentul potrivit beneficiezi de toate sursele necesare pentru bunul mers al traiului tau.

Fecioara

 

La finalul acestei saptamani se pare ca esti foarte dependent de altii, de vorbele si reactiile lor. Este posibil să-ți redefinești termenii si condițiile de relationare, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri sau colaboratorii din segmentul profesional. Pentru ca esti iute la mânie in aceste zile si comunici mai mult pe tonuri inalte, evident ca si ceilalti riposteaza la fel. Detașeaăa-te și lasă evenimentele să curgă firesc.

Citeste continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share