15/06/2021

Horoscop 26 februarie 2017. Taurii au nevoie de flexibilitate

Berbec

Departe de ochii si urechile lumii iti este cel mai bine la sfarsitul acestei saptamani. Organizeaza-ti treburile astfel incat sa beneficiezi de suficiente momente de relaxare si odihna. Ai putea exersa cu succes cateva tehnici de meditatie, iar in urma acestor practici ai obtine revelatii minunate pentru situatiile si relatiile din viata ta. Ingrijeste-ti si trupul, pentru ca se pot accentua afectiuni legate de picioare sau afecțiuni ale sistemului digestiv.

Taur

 

Finalul acestei saptamani iti aduce noutati interesante la capitolul relatii cu prietenii. Pe langa discutiile deosebite avute cu persoanele din anturajul socio-profesional s-ar putea sa obtii un pont valoros necesar dezvoltarii tale personale si profesionale. Totul este sa accepti ideile si autoritatea altora, fara să țeși povești iluzorii. Reține sau chiar notează cele aflate si corelațiile mentale pe care le faci in aceste zile.

Gemeni

 

Socializarea este aspectul care te intereseaza in mod special in acest weekend. Sunt posibile intalniri cu persoane importante, cu functie, persoane care te pot sprijini in ascensiunea ta profesionala. Chiar daca unii iti vor scoate in evidenta carențele educaționale, in paralel vei obtine si solutii deosebite de a le elimina. Deschide-ti mintea si sufletul si accepta sfaturile sau indemnurile celorlalti. Chiar si o discutie banala, in aparenta, te poate duce pe culmi nebanuite.

 

Rac

 

Excelente zile pentru a-ti deschide mintea si sufletul spre noi filozofii de viata, spre abordarea vietii din alte perspective si pentru a te transforma la nivel profund. Poti avea senzatia ca esti depasit de unele evenimente in care esti implicat, insa in umbra, providența te conduce exact spre ceea ce iti este de folos. Greu de sesizat acum felul in care vei gândi sau trăi peste un timp, insa ai putea incerca un scenariu. Conteaza si implicarea ta la ceea ce ti se intampla.

Leu

 

Frământările din acest weekend se pare ca sunt legate de bugetul comun cu ceilalti. Pentru că unele colaborari se destramă rapid, posibil chiar si relatia de cuplu, esti tentat sa te gandesti la accesarea altor surse de venit. Pe de alta parte exista si varianta sa fii nevoit sa chetuiesti bani pe facturi, taxe sau amenzi restante, mai mult sau mai putin si din vina altora. Fii prudent si gandeste-te la a-ti proteja banii, bunurile si chiar sufletul.

Fecioara

 

Se va trasa o tușă finală, in zilele acestui weekend, in relatiile parteneriale. De aceea concentrează-ți eforturile spre a stabili clar pe cine mai doresti sa pastrezi in viata ta, atat intr-o relatie matrimoniala, cat si intr-o relatie profesionala. Totusi ar fi bine sa te gandesti si la personaje noi, alaturi de care sa dezvolti fie proiecte profesionale, fie personale. Planuind acum toate acestea vei avea mult de castigat, in acest segment, in viitorul apropiat.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share