21/04/2021

Horoscop 27 aprilie. Sanatate vulnerabila pentru Gemeni

Berbec

 

Ar fi bine sa te sfatuiesti cu cineva din anturajul apropiat vizavi de segmentul financiar aferent activitatii tale profesionale. Pe de alta parte, energia vitala este fluctuanta si de aici si starile tale de spirit sunt mai greu de inteles sau suportat de catre ceilalti. Esti ingrijorat de bugetul disponibil, probabil in urma unor cheltuieli recente. Sunt momente pasagere, asa incat prezenta si sfaturile cuiva drag iti vor aduce alinare si solutii bune.

Taur

 

Este bine sa fii discret, sa te ocupi pe indelete de tine si sa eviti compania persoanelor care te solicita prea mult. Chiar daca te cuprind tot felul de temeri, chiar daca simturile tale iti ofera informatii fara sens deocamdata, ai incredere ca universul are grija de tine si te ajuta cum si cand este cel mai potrivit pentru tine. Totul este sa te detasezi de tumultul din preajma ta, sa-ti reevaluezi situatiile si relatiile in care esti implicat cu realism.

Gemeni

 

Ocupa-te de activitati care iti fac placere, ia legatura cu oamenii care te sprijina neconditionat si alcatuieste-ti planuri noi. Posibil sa fii necajit in multe privinte, insa depinde numai de tine cum iti gestionezi starile si reactiile. Ceilalti te pot intelege gresit, asa incat evita acest risc si adopta un comportament deschis in masura posibilitatilor. Sanatatea ramane in continuare un segment vulnerabil, asa incat ia masurile potrivite tie.

Rac

Se pare ca iti doresti sa socializezi cu multa lume, insa cumva starea sanatatii tale lasa mult de dorit. Posibil sa te oboseasca compania celorlalti, chiar si cele mai banale discutii. Ocupa-te de treburile usoare si la nevoie cere sprijinul celorlalti. Se pot accentua afectiuni ale sistemului respirator si digestiv. Odihneste-te, adopta o dieta usoara si lasa grijile deoparte. In segmentul profesional exista tensiuni, de aceea fii prudent.

Leu

 

Sufletul tau vrea sa stea acasa, printre cei dragi, insa indatoririle din segmentul profesional te solicita din plin. Se pare ca astazi vei fi solicitat mai mult de sefii de la serviciu, dar poti lua legatura si cu diverse oficialitati conexe activitatii tale profesionale. Recomandabil este sa fii prudent, deoarece exista un risc crescut de a intra in polemici gratuite. Spre seara, relaxeaza-te la o sueta cu un prieten de incredere.

Fecioara

 

Este rost de discutii importante cu membrii familiei. Insa, pe langa aspectele concrete, materiale ale traiului cotidian s-ar putea sa abordezi, cu cine te astepti mai putin, si teme filozofice sau ezoterice. Vizitele la un lacas de cult chiar si planurile de calatorii in strainatate se pot materializa ca prin minune. In a doua parte a zilei, retrage-te in confortul casei, printre cei dragi si asculta-le povestirile.

Citeste continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share