17/10/2021

Horoscop 27 februarie 2017. Fecioarele isi pot asculta intuitia

Berbec

O zi in care te-ai simti cel mai bine departe de compania celorlalti, intr-un loc izolat, dar însorit. Astfel imboldurile de a te interioriza, de a te ocupa pe indelete de sufletul tau sunt la cote mari si ar trebui ascultate. Mediteaza pe marginea relatiilor si evenimentelor din viata ta. Vei obtine informatii deosebite pe cai neconventionale. Ai grija si de sanatate!

Taur

 

Multe relatii de prietenie si situatii socio-profesionale se vor reformula de acum încolo. Se construiesc oportunități deosebite de a te apropia de oameni noi, progresiști, de a te implica in proiecte profesionale cu efecte pe termen lung. Totusi exista riscul, pe moment, de a te supăra pe orice vine din partea celorlalti. Fii prudent, atent la ceea ce simți și încrede-te in vocea ta interioară!

Gemeni

 

Relatiile profesionale se vor modifica de astazi incolo, pentru ca se formeaza un context astral favorabil in acest sens. Este vorba pe de o parte de un ajutor deosebit pentru a desluși ițele segmentului profesional in care activezi, iar pe de alta parte vei descoperi ușor variante de dezvoltare, atat personala cat si profesionala. Totul este sa te deschizi spre nou cu drag si cu încrederea nestramutată ca Universul este de partea ta.

Rac

 

Ziua iti poate aduce alaturi persoanele dragi, cunoscute plecate in strainatate. Este un moment important, care fie va consolida aceste relatii, fie pe unele le va destrama definitiv. In orice situatie este vorba si despre a-ti reevalua sistemul filozofic de viata pe care l-ai abordat si folosit pana acum. Pe de alta parte ar trebui sa te gandesti si la instruirea ta personala sau profesionala.

Leu

 

Accentul zilei este reprezentat de segmentul financiar. Se conturează posibilitati noi de castig de la si prin altii. Pe de alta parte exista riscul sa afli despre intarzierea unor plati ce trebuiau facute demult, de catre cei dragi, iar acum vor trebui achitate cu dobanda substantiala. Gandeste-te unde ai gresit tu de esti pus in situatia asta. Cu siguranta revelatiile de astazi iti vor fi utile pe termen lung.

Fecioara

 

Importanta zi pentru capitolul relatii parteneriale. Beneficiezi de sanse deosebite pentru a pune ordine si disciplina atat in relatia matrimoniala, cat si in relatiile profesionale in regim de egalitate. De asemenea, intuitia este accentuata si ar trebui sa o asculti. Chiar vei afla detalii importante despre persoanele carora le-ai acordat rangul de partener, pana in acest moment.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share