31/07/2021

Horoscop 28 decembrie 2017

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2017. Trigonul format azi de Marte si Neptun confera optimism si sanse mari de reusita in toate domeniile de activitate. Pentru a putea fructifica acest context astral favorabil, se recomanda punerea in aplicare a proiectelor indraznete, cu hotarare si perseverenta. Astrele predispun, dar omul este cel care dispune.

Horoscop 28 decembrie 2017

Berbec

 

Veniturile tale cresc astazi destul de mult. Pe de o parte este posibil sa iei salariul, o prima sau cei dragi iti pot oferi cadouri si favoruri substantiale. Insa, pe de alta parte sunt sanse bune de a descoperi variante noi de castig dintr-o activitate profesionala. Ai incredere in intuitia ta si stai de vorba cu tine insuti, dar si cu cei care iti pot oferi sfaturi viabile.

Taur

 

Este o zi minunata pentru tine, chiar daca domina stari de spirit oscilante. Sunt momente favorabile pentru a te debarasa de relatii si situatii care si-au epuizat experientele pentru tine. In paralel, foarte usor poti trasa noi planuri de viitor, cu o luciditate si o forta de care arareori dispui. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la cumparaturi sau lectureaza o carte amuzanta.

Gemeni

 

Ziua te predispune la meditatii interioare, reflectii asupra vietii tale si la o mare dorinta de a evada in lumi paralele. Mentalul iti este agitat, astfel ca ar fi bine sa eviti subiectele solicitanate si relatiile care te obosesc. Sunt posibile discutii aprinse cu neamurile si pretenii apropiati, pe tema sanatatii tale. Fii prudent, odihneste-te si respecta sfaturile specialistilor in sanatate.

Rac

 

Prietenii te provoaca mult astazi. Insa si unele persoane din mediul profesional in care activezi vor dori multe de la tine. Faptul ca aceste persoane te solicita frecvent este posibil sa reactionezi destul de vehement. Controleaza-ti starile de spirit si alege-ti cuvintele cu grija. Pe undeva, remarcile unora vizavi de tine au un sambure de adevar.

Leu

 

Esti foarte solicitat in plan socio-profesional, astfel ca ar fi bine sa te pregatesti minutios pentru discutii cu sefii, sedinte programate in graba sau intalniri cu diverse oficialitati. Ai carisma, forta in cuvinte si o prezenta de spirit care vor fi remarcate si apreciate de toata lumea. Evita sa fortezi nota sau sa te aventurezi pe terenuri putin cunoscute.

Fecioara

 

Schimbarile tale de dispozitie se datoreaza multitudinii de informatii care vor veni astazi spre tine intr-un ritm alert. Posibil ca planurile de calatorie sau de studii sa fie zadarnicite de factori greu de inteles si depistat acum. Ar fi bine sa te adaptezi noilor situatii ivite si sa astepti alte momente favorabile pentru realizarea dorintelor tale.

continuarea aici!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share