20/10/2020

Horoscop 30 martie. Gemenii au nevoie sa-si dozeze eforturile

Berbec

 

Horoscop 30 martie. La indemnurile unui prieten sau unei persoane din anturajul profesional este posibil sa cheltuiesti sume importante de bani. Indiferent de scopul acestor cheltuieli ar fi bine sa stai de vorba inainte, tu cu tine si abia pe urma sa le accepti. Fie ca dai bani pentru altii, fie pentru cele necesare tie personal, nemultumiri interioare tot apar, pentru ca exista intr-adevar o mare vulnerabilizare pe segmentul financiar din domeniul muncii pe care o desfasori.

 Horoscop 30 martie

Horoscop 30 martie. Taur

 

Horoscop 30 martie. Ai vrea sa faci astazi totul numai cum vrei tu si mai ales numai ce vrei tu. Astfel ca din partea figurilor autoritare din viata ta, atat cele din planul personal – familia, cat si cele din planul profesional – seful, vei primi tot soiul de contre. Fii prudent si organizeaza-ti programul in asa fel incat sa multumesti pe toata lumea. Ai suficiente resurse sa te ocupi si de tine personal si de indatoririle profesionale sau domestice care iti revin.

Gemeni

 

Este o zi in care cel mai bine te simti departe de zgomotul cotidian si de compania celorlalti. Totusi va trebui sa faci fata unei serii intregi de activitati, mai ales unele care implica efort mental. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile! Chiar ai nevoie de odihna, relaxare si plimbari usoare in aer liber. Gestionarea oricaror situatii depinde numai de tine. Ai resurse suficiente pentru a depasi totul cu bine. Secretul consta in a avea mai multa incredere in tine.

Horoscop 30 martie. Rac

 

Horoscop 30 martie. Provocarile zilei vin din partea prietenilor si a sustinatorilor din anturajul socio-profesional. Intr-un fel sau altul, dezbaterile roiesc in preajma banilor si bunurilor folosite sau adminstrate in comun cu aceste persoane. Desprinde-te de persoanele care te necajesc, dar in acelasi timp retine reprosurile sau spusele lor. Printre randuri vei gasi informatii bune, chiar daca unele iti displac deocamdata. Realitatea obiectiva iti poate fi arătata foarte ușor de alții.

Leu

 

Esti foarte solicitat in plan profesional, mai ales de catre persoane cu functie. Tu la randul tau iti poti exercita autoritatea asupra colegilor, mai mult sau mai putin corect. Fii prudent si evita discutiile contradictorii! Multi prieteni sau chiar persoane din segmentul muncii te sustin si te ajuta neconditionat in tot ce ai de facut. Spre seara iti vei gasi linistea, dar si povete minunate acasa, alaturi de membrii familiei.

Fecioara

 

Horoscop 30 martie. Horoscop 30 martie.Ai avea succes in planificarea unor calatorii de agrement sau in scop profesional. Pe de alta parte, gandurile iti sunt atrase si de modalitati noi de a obtine competente profesionale deosebite, necesare la locul de munca. Daca ai de sustinut examene, probe sau interviuri, alege-ti cu grija vorbele. Dinspre segmentul prietenilor si al colegilor de munca iti vin ajutoare substantiale, pe care ar trebui sa le folosesti cu respect.

Citeste continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share