31/07/2021

Horoscop 31 decembrie 2016. Cum va fi ultima zi din an pentru zodii

Berbec

Prietenii te asaltează cu propuneri deosebite legate de petrecerea timpului liber. Pe de alta parte este posibil sa se creeze contexte in aceste zile de wekend in care sa cheltuiesti pe cadouri pentru prieteni sau pe mofturile lor. Fii prudent, deoarece riscul fraudării este mare. Detașează-te de relatiile care au devenit sufocante sau care iti cheltuie prea mult si fara rost resursele materiale.

Taur

 

Sunt zile in care vei fi inconjurat de multa lume, atat acasa, cat si in mediul social in care activezi. Este bine sa fii precaut in vorbe si fapte, deoarece exista un risc major de discutii contradictorii si chiar desprinderi de relatii considerate benefice pana nu demult. Subiectele delicate sunt legate fie de partenerul de viata, fie de colaborarile, proiectele socio-profesionale in care esti implicat.

Gemeni

 

Se intrezaresc activitati culturale, care iti vor largi orizontul cunoasterii, dar si cercul de prieteni si admiratori. Poate intra in discutie o calatorie indepartata sau pe termen lung. Insa ai grija la felul in care te prezinti in fata celorlalti, deoarece esti recalcitrant si ai tendinta de a respinge tot ce vine de la persoanele cu functie sau cu rang social. De retinut ca santatatea nu iti permite prea multe excese sau mofturi.

Rac

Cheltuielile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii profesionali sunt frecvente in aceste zile de weekend. Posibil datorita copiilor sau persoanei iubite sa fii nevoit sa cheltuiesti sume mari de bani. Fii prudent, deoarece exista riscul sa ramai fara bani, ba chiar sa acumulezi si datorii. Selecteaza prioritatile si nu te lasa santajat emotional. Odihnește-te conștient!

Leu

 

Relatiile parteneriale sunt tensionate, fie datorita membrilor familiei, fie datorita cheltuielilor comune cu acestia. Este bine sa mentii un echilibru just intre bugetul comun cu partenerul de viata si cel alocat ajutorării rudelor. Este adevarat ca rudele au nevoie de ajutorul tau deocamdata, pe termen scurt, dar cu partenerul de viata sau cu cheltuielile tale personale vei avea de-a face pe termen lung.

Fecioara

 

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie chestiunile legate de serviciu si anume acelea care au ramas nerezolvate. Esti tentat să-ți continui munca sau să robotești acasa, alaturi de cei dragi. Bine este să-ți dozezi eforturile, deoarece organismul iti este obosit. Bucură-te de sărbătorile sezonului și distrează-te la unison cu toată lumea. Evită excesele culinare și eforturile mari!

 Citeste mai multe pe astrocafe.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share