31/07/2021

Horoscop 5 martie 2017. Taurii fac planuri pentru viitor

Berbec

Zilele acestea se intrezaresc cheltuieli importante, fie pentru tine personal, fie pentru a rezolva nevoile cuiva drag. Fii prudent, deoarece exista riscul sa te implici in investitii nefolositoare. Veniturile tale sunt fluctuante deocamdata, insa, discret ti se deschid variante minunate de castig in colaborare cu altii. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate. Orienteaza-ti eforturile spre a cultiva armonia si respectul in orice situatie ivita.

Taur

 

In acest weekend se pare ca esti pus pe fapte mari. Ai sanse minunate de a privi in ansamblu relatiile si situatiile in care esti implicat sau intentionezi sa te implici. Sunt vizate mai mult cele din planul profesional si secundar cele personale. Totusi acorda atentie egală ambelor segmente de viata. Chiar sunt zile bune pentru a-ti stabili clar obiective parteneriale pe termen lung si pentru a-ti alege oameni de nadejde care sa ti se alature in proiecte deosebite.

Gemeni

 

La acest sfarsit de saptamana, retrage-te intr-un loc linistit si gandeste-te atent la situatiile si relatiile in care esti implicat. Sunt detalii, mai ales in segmentul profesional, care ti se vor revela pe cai neobisnuite si de care, intelept ar fi sa tii cont. Cei dragi poate ar dori sa impartaseasca cu tine diverse chestiuni cotidiene, insa este dificil sa te concentrezi asupra celor spuse sau demonstrate de ei. Odihneste-te si ingrijeste-ti sanatatea!

Rac

 

Te poti bucura de prieteni, de compania oricui. Lasa grijile deoparte, deschide-ti sincer sufletul si accepta faptul ca evenimentele si relatiile din viata ta se pot petrece si altfel. Pentru ca iti este accentuat cheful de distractii, ba chiar visezi la o iubire noua si deosebita este posibil ca prietenii sau sustinatorii din domeniul profesional sa-ti faca tot soiul de reprosuri. Exista pericolul sa cheltuiesti prea mult pe mofturile celorlalti sau chiar sa te imprumuti pe termen lung.

Leu

 

Finalul acestei saptamani aduce multa zarva in preajma ta. Posibil sa fii solicitat la serviciu, sa rezolvi chestiuni importante sau chiar sa preiei sarcinile restante ale unor colegi. Fii prudent si limiteaza-te la atat cat poti face, deoarece exista riscul sa primesti sanctiuni serioase din partea sefilor sau ai unor reprezentanti oficiali. Pe de alta parte, aranjeaza-ti programul astfel incat sa petreci timp suficient si cu membrii familiei.

Fecioara

 

Zilele acestea sunt potrivite activitatilor intelectuale, planificarii unor calatorii indepartate, dar si dialogurilor elevate cu cei dragi. Multe lucruri interesante poti afla prin diverse mijloace de comunicare.  Cele care-ti vor atrage in mod special atentia vor fi cele utile imbunatatirii sanatatii sau pozitiei tale in domeniul profesional. Deschide-ti mentalul pentru a primi noi conceptii, noi filozofii de viata si gandeste-te sa aplici in rutina ta zilnica ce consideri potrivit tie.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share