31/07/2021

Horoscop 8 martie. Racii au parte de revelatii

Berbec

Ai multe de rezolvat acasa, impreuna cu membrii familiei. Este posibil sa te urnesti mai greu in a demara treburi gospodaresti, pentru ca dorinta de izolare si de contemplare a naturii inconjuratoare este la cote mari. Concentreaza-ti eforturile, apeleaza la sprijinul celor dragi si implica-te atat cat poti. Dialogurile cu membrii familiei sau cu rudele sunt binevenite.

Taur

 

O zi cu multe dialoguri, atat la serviciu, cat si in segmentul relatiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de pareri si informatii este benefic, oferindu-ti totodata si solutii viabile pentru situatiile-problema in care te afli. Evita totusi sa povestesti prea mult despre neplacerile tale. Unii ar putea interpreta gresit cele spuse de tine si asta te-ar necaji profund.

Gemeni

 

Banii si implicatiile lor reprezinta tema principala a zilei. Este rost sa primesti recompense materiale, favoruri dinspre segmentul profesional, dar si cei dragi iti vor oferi surprize placute. Pe de alta parte va trebui sa cheltuiesti, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi si tu la randul tau niscai atentii cuiva apropiat. Evita extravagantele si hazardul!

Rac

 

Capacitatile extrasenzoriale sunt accentuate, astfel ca revelatiile se vor inlantui pe tot parcursul zilei. Totusi, desprinderea de realitatea cotidiana si visatul cu ochii deschisi sunt periculoase daca depasesc limitele. De aceea, controleaza-te si mentine contactul permanent cu planul material, prin activitati practice sau discutii banale cu ceilalti. Tine pentru tine cele descoperite astazi.

Leu

 

Sunt momente bune pentru a observa discret ce se petrece in preajma ta. Inutitia este accentuata, astfel ca foarte usor poti simti starea de spirit a celor dragi si apropiati. Unii sunt ingrijorati de bani, altii de pozitia socio-profesionala, iar altii de sanatate. Pentru toata lumea poti gasi solutii si sfaturi deosebite. Din asta, tu vei obtine un dram de intelepciune, dar si aprecierile sincere ale celorlalti.

Fecioara

 

Multi vor dori sa vorbeasca cu tine astazi, mai ales prietenii. Se pare ca deschiderea ta spre domeniile practice si observarea atenta a detaliilor te face un bun sfatuitor, dar si un personaj respectat. In mod special ai succes in medierea conflictelor parteneriale sau in reorientarea profesionala a celor care se afla in impas. Tu la randul tau vei avea de invatat din cele discutate.

 

Citește continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share